Care este compania de la care puteți achiziționa cei mai buni degresanti si detergenti industriali?

Exigențele legate de folosirea de produse pentru mentenanța echipamentelor, lubrifiere, aditivi pentru construcții, curățenie s-au modificat mult în ultima vreme.

Pe lângă eficiența specifică pe care aceste soluții trebuie să o aibă, este recomandat ca ele să satisfacă și criteriul de a fi cât mai puțin dăunătoare pentru mediul înconjurător. La Approved Total Chemicals găsiți cei mai buni degresanti si detergenti industriali, meniți să satifacă cele mai varite nevoi ale domeniilor cărora le sunt destinate.

Firma menționată anterior este filiala română a companiei spaniole Approved Chemicals SA, inființată în anul 1991. În prezent, aceasta dispune de mai multe sedii în țară și de numeroase reprezentanțe la nivel european. Calitatea superioară a produselor și interesul constant pentru oferirea de soluții din ce în ce mai bune și cât mai adaptate scopurilor cărora le sunt destinate, au contribuit la câștigarea unei cote de piață însemnate pe acest segment de furnizare de produse profesionale. Grija pentru mediul înconjurător a fost și rămâne o preocupare și o provocare permanentă pentru acest producător și distribuitor.

Pentru a satisface cât mai bine nevoile clienților, produsele sunt concepute și realizate lucrând în  stânsă legătură cu toți beneficiarii și ținând mereu cont de nevoile specifice fiecăruia dintre scopurile cărora le sunt destinate. Astfel produsele au caracteristici variate și cât mai adaptate,  compania realizând, la solicitarea clienților, chiar și produse personalizate.

Firma dispune de toate certificările necesare pentru a realiza produse la standarde superioare și de un sistem de calitate extrem de performant. Satisfacerea cerințelor clienților și venirea în întâmpinarea nevoilor lor fiind criterii foarte importante pentru direcționarea producției și activității.

Sistemul de calitate dezvoltat implică un proces de îmbunătățire continuă în toate domeniile companiei.

Care sunt principalele tipuri de produse ce pot fi achiziționate de la această companie?

În oferta companiei se află o gamă foarte variată de produse destinate curățeniei și curățirii, întreținere-mentenanță, lubrifiere, aditivi pentru construcții. Iată care sunt principalele categorii:

degresanți pentru industrie și utilaje produse pentru constucții săpunuri de uz industrial și personal produse pentru industria alimentară uleiuri, vaseline, lubrifianți pentru industrie și transport produse pentru spălătorii răcitori și lubrifianți pentru industria metalurgică produse superconcentrate produse cu utilizare universală produse cu utilizare specială.

Produsele sunt disponibile în bidoane de dimensiuni mari și au o concentrație optimă pentru a eficientiza folosirea, transportul și costurile.

Printre cele mai interesante produse ce pot fi cumpărate de la acest furnizor amintim: Fast-Eco curățător electric cu evaporare rapidă, Nafta-Q degresant pentru arte grafice, SM-Inox curățător superconcentrat pentru inox, SM-900 curățător superconcentrat pentru aluminiu, Electric Speed curățător dielectric, Grem-Super degresant pentru smoală și bitum, Eco Quita eliminator de etichete și cleiuri, SM-Lube vaselină specială pentru temperaturi înalte etc.

Acestea sunt doar o mică parte dintre produsele cu destinații speciale pe care le puteți achiziționa de la acest producător. În general veți găsi atât produse cu utilizare generală, superconcentrate, cât și produse extrem de specializate.

Care sunt principalele motive pentru care să alegeți produsele acestei companii?

Cu toții știm cât de important este să identifici un produs care să corespundă cât mai bine nevoilor pentru care vrei să-l achiziționezi și care să fie furnizat la timp și la aceiași parametrii de calitate.   Încrederea și constanța pot fi elemente cheie ale unei relații profesionale de durata, bazată pe respect reciproc.

Dacă sunteți în căutarea unui partener care să vă pună la dispoziție o gamă variată și diversificată de produse destinate curățeniei, pentru degresări industriale, aditivi pentru construcții, lubrifianți, cu siguranță în oferta Approved Total Chemicals veți găsi multe soluții potrivite și performante pentru a obține rezultatele pe care le doriți.

Compania va pune la dispoziția celor interesați toate informațiile necesare legate de produse și va veni mereu cu alternative și propuneri pentru a satisface cât mai bine nevoile clienților.

Principiile după care își orientează activitatea sunt: inovație și sustenabilitate.  Inovația se manifestă prin conceperea și crearea permenentă de noi produse, superioare variantelor anterioare, cât mai performante și cât mai adaptate nevoilor beneficiarilor. Sustenabilitatea este oferită de preocuparea permanentă pentru protejarea sănătății utilizatorilor și pentru protecția mediului înconjurător.

În plus toate produsele sunt fabricate conform certificărilor ISO 9001 și ISO 14001, oferind o garanție incontestabilă a calității.

Compania este un furnizor de bază pentru multe firme de mari dimensiuni, ce activează în domeniul construcțiilor, transportului, turismului, industriei alimentare. Există colaborării extrem de avantajoase și cu numeroase instituții și companii publice, precum  școli, primării, spitale etc.

Datorită varietății și interesului constant pentru îmbunătățirea produselor și activității, la nivel internațional compania are peste 5000 de clienți și are o rată de creștere anuală de aproximativ 50%.  Recomandările venite din partea beneficiarilor au contribuit mult la consolidarea poziției și la o dezvoltare constantă. Astfel se face că această companie de bucură de o autoritate din ce în ce mai mare.

Pentru a afla mai multe informații despre produse, indicații și caracteristicile lor, accesați site-ul Approved.ro. Veți găsi mereu alternative și toate specificațiile de care aveți nevoie pentru a face cea mai bună alegere!

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate