Carantină totală în România? Premierul Ludovic Orban, anunțul momentului: ”Trebuie să înțeleagă oamenii”

,
Ludovic Orban
Premierul României a făcut un anunț important despre carantinarea țării după 6 decembrie!

Intră România în stare de urgență? Aceasta este întrebarea la care a răspuns premierul Ludovic Orban.


In articol:

În spațiul public au apărut tot mai multe informații legate de o stare de urgență impusă imediat în perioada următoare alegerilor parlamentare. Însă Ludovic Orban a făcut precizări despre această ipoteză.

Intră România în stare de urgență?

Ludovic Orban a oferit declarații importante într-o conferință de presă, despre carantinarea totală a țării. Starea de urgență rămâne o variantă care poate fi luată în calcul. Asta dacă numărul infectărilor cu noul coronavirus va crește în perioada următoare. Premierul României nu a confirmat ipoteza, dar prin răspunsul său nu a reușit să o infirme în totalitate.

În măsura în care lucrurile rămân sub control, în măsura în care numărul de infectări nu va crește nu va fi necesară o astfel de măsură. Știți foarte bine că noi am spus foarte clar că nu ne dorim să impunem măsuri de restricții. Am ajuns în situația de a impune măsuri, în care, de fapt, vrem să protejăm sănătatea urmărind nivelul de infectare, rata de răspândire a virusului pentru a salva sănătatea oamenilor”,  a explicat premierul României.

Ludovic Orban speră ca odată cu trecerea timpului cazurile de infectare cu Sars CoV-2 să se diminueze.

Premierul României vrea ca cetățenii să-și petreacă Sărbătorile de Iarnă în liniște.

Citeste si: E OFICIAL! Carantina de Weekend: nu se mai poate ieși din casă de la ora 22 până la ora 10 dimineața

„Eu îmi doresc să ajungem la 0 infectări, eu îmi doresc să petrecem Crăciunul liniștiți dar depinde de fiecare dintre noi. Dacă avem grijă de noi și de ceilalți vom ajunge mai repede la normalitate”, a adăugat Ludovic Orban.

De altfel, Guvernul va lua măsurile necesare pentru a crește capacitatea de luptă împotriva pandemiei, a adăugat premierul României.

De fiecare dată spun acest lucru, ar fi mult mai simplu să respectăm regulile, să nu ajungem în situația de a pune presiune atât de mare pe personalul medical din secțiile de terapie intensivă.Cred că oricine ar vedea o secție de Terapie Intensivă și-ar pune mască și noaptea.Trebuie

să înțeleagă oamenii că protejarea este mult mai ușoară, decât să ajungi să te îmbolnăvești”, a conchis Ludovic Orban.

Carantină în România
Orban a vorbit, marți, despre faptul că România nu va intra în carantină, pe măsură ce cazurile de îmbolnăvire nu vor mai crește.

Coronavirus în România

Până marți, 17 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 373.474 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).
De asemenea, 253.244 de pacienți au fost declarați vindecați. În ultimele 24 de ore, 8.262

români au fost infectați cu noul coronavirus.

Din păcate, bilanțul deceselor cauzate de virusul COVID-19 crește pe zi ce trece. 9.261 de români au murit, în total, pe teritoriul României, după ce au fost infectați cu virusul Sars-Cov-2.

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Vaccinul nu va fi suficient pentru a opri pandemia de coronavirus? Avertismentul venit din partea Organizației Mondiale a Sănătății

VIDEO| Opresiunea femeilor afgane continuă: Talibanii înlocuiesc Ministerul Condiţiei feminine cu cel al Prevenirii viciului

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Orban şi Nicuşor Dan, controale în spitalele din Capitală: ''Nu am găsit nereguli!''

Când vom reveni la normalitate? Creatorul vaccinului BioNTech/ Pfizer a făcut anunțul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies