Cântăreața Ionela Guzic, mărturisiri cutremurătoare despre drama prin care a trecut cu ani în urmă! "Am avut foarte multe operații la mâna dreaptă. Am două degete reconstruite"

Author: Ana Filip
Actualizat: 29 ian 2023, 13:05

Îndrăgita artistă Ionela Guzic a făcut dezvăluiri cutremurătoare astăzi în platoul Teo Show despre o perioadă dramatică din viața ei.

Invitată în platoul Teo Show, talentată artista de muzică populară, Ionela Guzic, a povestit detalii cutremurătoare din trecutul ei și totodată a rememorat și momente triste prin care a trecut cu câțiva ani în urmă, pe vremea când a suferit teribil din cauza unui incident, care i-a afectat două degete ce au trebuit reconstruite ulterior prin intermediul multor operații estetice.

Cântăreața Ionela Guzic, mărturisiri cutremurătoare despre drama prin care a trecut cu ani în urmă

Celebra cântăreața Ionela Guzic a trecut și în anul 2021 prin momente dificile de această dată pe plan sentimental, deoarece iubitul ei care o ceruse în căsătorie și deja se gândeau să planifice și să pregătească nuntă, s-a răzgîndit și au ajuns să se despartă definitiv.

În cadrul emisiunii Teo Show, Ionela Guzic a povestit că a avut câțiva ani de furcă și cu greutatea corporală și a ajuns până la 80 de kilograme, însă în prezent încearcă să meargă regulat la sala de fitness pentru a se menține în formă.

Că orice vedetă, Ionela Guzic are mare grijă de felul în care arată și se prezintă în spațiul public și tocmai de aceea a mărturisit că are o dietă adecvată și merge frecvent la sala.

Citește și: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat

"Eu nu sunt slaba, numai ca eu nu postez nimic in online cum eram eu, pentru ca nu mi-a placut cum aratam, mereu am fost grasa, ca seman cu mama, genetic vorbind! Ma ingras foarte mult la burta si la spate! Pana la varsta de 24 de ani a fost o munca continua, dupa care iar m-am ingrasat cand am plecat in SUA, dar nu arata eu ca sunt grasa! Am ajuns la 80 cel mai mult, mai mult de 80 nu am avut! Dar controlez zilnic acest lucru, eu in oras nu merg cu masina, merg numai

pe jos!", a spus Ionela Guzic.

Camelia Potec i-a făcut soțului o surpriză de neuitat. Aceasta i-a dat vestea că este însărcinată într-un moment special pentru întreaga familie

Citeste si: Sonia Trifan, primele dezvăluiri, după ce a divorțat în secret! "Nu a fost vorba de nicio femeie între noi" Iată adevăratele motive care au dus la despărțirea de Andrei Neagoe, după cinci ani de căsnicie!

Citeste si: "Războinica" Bianca Drăgușanu, mărturisiri inedite despre scandalul în care a fost implicată recent! "Pot să mă apăr dacă sunt atacată"