Cansu Dere şi Kenan Imirzalioglu, despre rolurile din Ezel

Cansu Dere şi Kenan Imirzalioglu, despre rolurile din Ezel

Cansu Dere şi Kenan Imirzalioglu sunt Eysan şi Ezel, cuplul pe care trădarea îl desparte, iar răzbunarea îl vindecă!

Cum e să fii protagonista unui serial cu asemenea succes?
Cansu Dere: Plăcut. Simt o satisfacţie imensă, deoarece e plăcut să ştii că munca îţi este apreciată.

Cum îţi descrii personajul, pe Eysan Atay, cea care trăieşte mereu între graniţa dintre trecut şi prezent?
Eysan este o femeie puternică, frumoasă, capabilă de orice sacrificiu de dragul familiei şi pentru care persoana ei rămâne întotdeauna pe locul doi. Este fericită doar dacă cei din jurul ei, în special familia, sunt fericiţi. Aşa se explică felul în care alege între sora ei şi bărbatul iubit. O doare trădarea, iar sentimentul de vinovăţie nu o lasă să meargă mai departe. Asta nu înseamnă că regretă ceea ce a făcut. Este o tipologie de personaj feminin foarte rar întâlnit deoarece femeile sunt, în general, cele nevinovate, inocente, iar Eysan nu se încadrează în această tipologie. Ea este "bad girl" şi asta îmi place.

Ce-ţi place şi ce te deranjează cel mai tare la Eysan?
Îmi place faptul că îşi ţine familia mai presus de orice şi chiar dacă oarecum încerc să înţeleg, nu-mi place că l-a trădat pe Omer.

Nu ţi-ai dorit nicio clipă să schimbi scenariul în favoarea unei relaţii mai puţin dramatice între tine şi Ezel?

Nu, nici măcar o clipă. Îmi plac lucrurile complicate, dificile. Îmi place foarte mult scenariul, îmi place personajul pe care îl interpretez, mă provoacă!

Cum te înţelegi cu Kenan, cât de comod e el ca partener de filmări?

Ne înţelegem foarte bine. Este un actor foarte disciplinat. Face orice îi cere regizorul fără să ezite, uneori chiar completează. Suntem prieteni, ne cunoaştem de mult timp, am mai lucrat împreună atât în seriale, cât şi în filme de lungmetraj.

În ce constă pentru tine cea mai grea secvenţă din serial?
Dificil de ales. Tot ce ştiu este că mereu trebuie să joc impecabil, convingător, aşa că la orice secvenţă concentrarea trebuie să fie maximă.

Învinge dragostea întotdeauna?
Îmi place să cred ca da. Nu ştiu ce să spun în acest moment.

Într-o lume dominată de puterea banului, ce e mai greu să fii, femeie sau bărbat?
Cred că pentru ambele sexe este dificil, dar cred că femeilor le este mai greu.

Cum s-a schimbat viaţa ta de când succesul te poartă peste graniţele tării tale?

Nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult. Ok, câştig mai mulţi bani, dar doar atât. Eu sunt aceeaşi dintotdeauna. Şi de-a lungul carierei mele am învăţat un lucru şi anume că succesul are un gust plăcut, dar este trecător. Aşa că m-am autoeducat.

Mai faci modeling de când te-ai apucat de actorie?
Nu, nu mai fac, deoarece nu am timp, dar modelingul a fost şi rămâne marea mea pasiune.

Ce-ţi place să faci în timpul liber, cum arată o zi perfectă pentru tine?
Mâine e ziua mea perfectă, o zi în care sunt liberă şi aş putea să mă plimb cu prietenii, să beau o cafea pe malul Bosforului, să privesc marea. Asta se poate schimba în funcţie de starea mea.

Ce ştii despre România? Un mesaj pentru fanii tăi din România, te rugăm!
Vă mulţumesc că ne urmăriţi şi sper să ne fiţi alături până la sfârşit. Vă pup

Scenariul producţiei îmi aminteşte de "Contele de Monte Cristo". Cât din Ezel aduce cu clasicul personaj?
Kenan Imirzalioglu: Personal cred că asemănarea este aproape neînsemnată şi de asta îşi vor da seama telespectatorii urmărind serialul. Sunt elemente comune ce se regăsesc în primele episoade însă, odată cu evoluţia acţiunii, intriga se complică şi apar elemente ce creează o identitate proprie serialului. Poate telespectatorii se duc cu ideea la filmul „Contele de Monte Cristo", însă povestea lui Ezel este una a timpurilor noastre.

Iubirea pătimaşă se împleteşte cu dorinţa de răzbunare. Ce e mai greu de suportat - o dragoste neîmplinită sau trădarea prietenilor?
Amândouă sunt la fel de dureroase, însă dacă ar fi să aleg una, cred că dragostea neîmplinită este mai greu de suportat. Te obsedează întrebarea „De ce? De ce a făcut-o?" tocmai persoana în care aveai cea mai multă încredere şi îţi era mai aproape decât oricine altcineva.

Ce ai în comun cu Ezel, în ce vă asemănaţi?
Nu ştiu dacă există neapărat asemănări între mine şi personajul pe care îl interpretez, însă am încercat să mă transpun în viaţa lui şi cred că am reuşit să-l înţeleg.

La fel de profund iubeşti şi în realitate?
Da. Sunt o persoană romantică şi pătimaşă. Iubesc cu sufletul, cu mintea şi cu inima.

În 1995 ai câştigat titlurile de "Best Model of Turkey" şi "Best Model of the World". Ce s-a schimbat în viaţa ta din acel moment?
Mi s-a schimbat cursul vieţii, însă nu peste noapte. O dată cu premiile câştigate au început să vină şi ofertele, iar eu, dacă pot să spun aşa, am avut norocul de a o alege pe cea corectă. Am ales drumul actoriei şi nu am regretat nici măcar pentru o clipă.

Rolul lui Ezel l-ai obţinut la 11 ani de la debutul actoricesc. În ce a constat castingul?
Nu a existat un casting, cel puţin eu nu am participat la aşa ceva. Mi-au făcut propunerea de a interpreta acest personaj, am citit scenariul, m-a impresionat foarte tare şi am acceptat. Cam aşa au decurs lucrurile.

Cum este relaţia ta cu Cansu Dere, cea care o interpretează pe Eysan Atay?
Foarte bună, suntem prieteni. Ne cunoaştem de mult timp, de altfel, nu este primul proiect în care jucăm împreună. Am mai avut ocazia altor câtorva proiecte.

Anul acesta ai obţinut premiul pentru cel mai bun actor în mai multe rânduri, ca şi serialul. Ce studii te-au ajutat să obţii asemenea performanţe şi ce are special producţia în care joci?
Am avut câteva luni de pregătire alături de câteva nume sonore ale teatrului turcesc la începutul carierei mele, iar în rest am încercat să "fur", dacă pot spune aşa, pe drum. Şi citesc mult, urmăresc tot ce este nou în materie de film. Producţia în care joc este începutul unei noi ere în domeniul serialelor în Turcia şi asta nu o spun eu, ci multe persoane în măsură. Modul în care este filmat, montajul, faptul că are foarte multe flash back-uri, versuri din poeme celebre, personajul feminin cu o încărcătură negativă rar întâlnită în seriale şi, nu în ultimul, rând muzica fac acest serial unul special.

Te consideri un bărbat de succes?
Da! Cel puţin în materie de femei sunt bun. Glumesc... Îmi plac relaţiile de durată!

Bei ceai şi nu-ţi place viaţa de noapte. Cum arată o zi şi o noapte perfecte pentru tine?
Depinde de perioadă... de exemplu, în această perioadă, când muncesc zi şi noapte pentru serial, mi-aş dori să îmi petrec ziua în casă lenevind, citind, primind vizitele prietenilor dragi.

Ştim că-ţi plac la nebunie lectura şi baschetul. Ce carte ne recomanzi şi care este jucătorul de baschet preferat?
Da, acestea sunt pasiunile mele. Îmi place baschetul, atât să-l joc, cât şi să-l privesc. Urmăresc aproape toate meciurile de baschet din NBA. Admir marii jucători, iar unul dintre preferaţii mei este Joe Johnson. Cât despre cărţi, mi-aş dori să am mai mult timp să pot citi, însă acum cel mai mult timp aloc scenariilor pe care le primesc. Prefer literatura asiatică.

Ce ştii despre România? Când ne vei vizita?
Ştiu că în România se află castelul contelui Dracula şi tare mi-ar plăcea să îl vizitez într-o zi!

Sursa: Adevărul

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate