Cansu Dere, eroina serialului Infidelul, apariție incendiară alături de un bărbat de culoare! Iată cine este seducătorul bărbat surprins alături de celebra actriță în ipostaze tandre în cea mai recentă ședință foto!

,

Îndrăgita Cansu Dere face parte din categoria celor mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia.

Cansu Dere, care a făcut furori cu rolul Asya în serialul Infidelul, se numără în prezent printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia, datorită carismei sale captivante, a talentului ei uriaș, cât și a palmaresului impresionant. De-a lungul celor două decenii de activitate pe platourile de filmare, renumită actrița a reușit să cucerească publicul cu rolurile sale jucate impecabil. Deși în prezent are 41 de ani, Cansu Dere continuă să își surprindă fanii cu aparițiile sale atât pe micile ecrane în proiecte de excepție, cât și în pictoriale de senzație.

În cadrul celei mai recente ședințe foto, celebra actrița a apărut în ipostaze tandre alături de un bărbat celebru.

Cansu Dere, eroina serialului Infidelul, apariție incendiară alături de un bărbat de culoare

Talentată actrița Cansu Dere a devenit cunoscută publicului din România încă din anul 2010, când a jucat în serialul Ezel, primul ei rol principal de mare succes, iar apoi a revenit la Kanal D, câțiva ani mai târziu, în distribuția serialului Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a jucat rolul unei cadane, iar de curând această a revenit pe micile ecrane în producția Infidelul, în care a dat viață eroinei Asya. 

Citeste si: Asya, eroina serialului Infidelul, apariție de senzație alături de unul dintre cei mai titrați actori din Turcia! „Om minunat” Iată cum au fost surprinși ce doi și ce i-a transmis Cansu Dere!

Deși a devenit celebra mai întâi datorită modelingului pe care l-a practicat încă de la vârstă majoratului, Cansu Dere a reușit încă de la primele ei defilări pe podium să cucerească admirația publicului, devenind în scurt timp un model de extrem de apreciat în Turcia și treptat și peste hotare.

La un moment dat însă, Cansu a decis să revină și la prima ei mare pasiune, actoria și s-a înscris la Facultatea de Teatru în cadrul Universității din Istanbul, acolo unde cu ani în urmă absolvise și Facultatea de Arheologie, la sugestia părinților ei. 

Cansu Dere a profesat în ambele domenii, modeling și actorie, reușind să le îmbine cu succes de-a lungul celor două decenii de carieră. Chiar dacă a devenit între timp și o actrița de renume, Cansu s-a încăpățânat să le îmbine în continuare cu aceeași dibăcie și pasiune. 

De curând, celebra actrița a fost protagonista unui pictorial incendiar, realizat pentru revista Magnet Quarterly, în care l-a avut drept partener pe renumitul scrimer olimpic, Miles Chamley-Watson.

Citeste si: N-o să-ți vină să crezi ce-și dorea să devină frumoasa actriță Cansu Dere, Asya, din serialul “Infidelul”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

N-o să-ți vină să crezi ce-și dorea să devină frumoasa actriță Cansu Dere, Asya, din serialul “Infidelul”

În plină criză mondială, România intră puternic pe piața semiconductorilor: pas crucial făcut de România

N-o să-ți vină să crezi ce-și dorea să devină frumoasa actriță Cansu Dere, Asya, din serialul “Infidelul”

Caner Cindoruk, protagonistul serialul Infidelul, pasiune nebănuită! Iată cum a fost surprins celebrul actor în afara platourilor de filmare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies