Cand trece România la ora de iarnă in 2021. Când se dau ceasurile înapoi

,

România trece curând la ora de iarnă. Iată când vom da ceasurile înapoi.


In articol:

România trece curând la ora de iarnă. Iată când vom da ceasurile înapoi.

România trece la ora de iarnă. Când vom da ceasurile înapoi

Anul acesta, România va trece la ora de iarnă între 30 și 31 octombrie, când ceasurile vor fi date cu o oră înapoi, ora 04:00 devenind ora 03:00.

Vom da ceasurile înapoi mai devreme anul acesta față de anul 2020, când ora 04:00 a devenit ora 03:00 între 24 și 25 decembrie. La nivel mondial, totuși, există mai multe țări care nu mai utilizează ora de iarnă. Medicii susțin că schimbarea orei ne poate afecta serios organismul. 

Trecerea la ora de iarnă ne poate afecta organismul

Medicii subliniază faptul că trecerea la ora de iarnă ne poate afecta grav organismul. Copiii și persoanele în vârstă vor fi cele mai afectate de schimbarea orei.

Citeste si: Vești proaste pentru toți românii care stau la bloc. Ce se va întâmpla din această iarnă?

Va dura aproximativ două săptămâni pentru ca organismul să se obișnuiască complet cu noul program, așa că trebuie să avem răbdare și să nu ne stresăm prea mult

în legătură cu această schimbare. Suprasolicitarea poate duce la diferite probleme de sănătate care nu sunt deloc dorite.

Citeste si: Vremea se schimbă începând de săptămâna viitoare! Ce spun meteorologii

Pentru a ne putea obișnui mai rapid cu schimbarea fusului orar, medicii recomandă reducerea consumului de stimulente precum cafeaua, ceaiul negru și orice fel de energizante.

Specialiștii punctează faptul că schimbarea orei ne poate afecta serios organismul, chiar dacă mulți dintre noi nu suntem conștienți de această problemă.

Cu toate acestea, nu toți oamenii vor simți aceste schimbări datorate orei de iarnă. Unii oameni nu au avut niciun fel de problemă de-a lungul timpului din cauza trecerii la ora de iarnă. Așadar, cei mai afectați de schimbarea orei rămân copiii și persoanele vârstnice.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Renunţăm la ora de vară în 2021? Ce a decis Comisia Europeană

Șeful FPPG critică dur măsurile pe energie adoptate în Senat: 'Sunt heirupiste, iar cei care le vor plăti în final vor fi tot consumatorii'

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Facturi de trei ori mai mari de iarna viitoare! Costurile la încălzire se modifică?

Se schimbă ora! România va trece la ora de vară. Ceasurile vor trebui date cu o oră înainte

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies