Cand se intorc elevii din Romania la scoala! Anuntul facut de Ministrul Educatiei

Elevii și studenții sunt în vacanță forțată după ce autoritățile au decis să închidă școlile și universitățile din cauza pandemiei de coronavirus.


In articol:

În prezent, toți se întreaba când vor putea reveni la cursuri. Monica Anisie, ministrul Educației, a anunțat că nu exclude posibilitatea ca elevii și studenți să se întoarcă în sălile de curs după sărbătorile de Paște.

Citeste si: Mare atenție, români! Cum poți să iei coronavirus chiar dacă stai izolat în casă și nu intri în contact cu nimeni

Cand se intorc elevii din Romania la scoala

Suntem încă sub incidența decretului prin care toate cursurile, inclusiv cele din mediul universitar, sunt suspendate. Dacă este necesar, probabil că se va prelungi (decretul pentru starea de urgență – n.r.), dar la momentul acesta, nu putem să spunem în mod clar. Trebuie să privim lucrurile în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus din România. Cred că în aceste momente este foarte important pentru noi toți să ne știm copiii în siguranță și sănătoși”, a spus Monica Anisie, potrivit digi24.ro.

Citeste si: Anunt de ultima ora pentru toti romanii din DIASPORA! Ce trebuie sa stie daca vor sa revina in tara!

Întrebată dacă este posibil ca vacanță să fie prelungită până după Paște, Monica Anisie a declarat: “Dacă este vorba despre siguranța și sănătatea copiilor, voi fi prima care voi solicita ca această situație să se prelungească, pentru a nu-i pune în niciun moment în pericol pe copii și pe studenți”.

Citeste si: Imagini virale. Asistentele de la "Victor Babes" s-au filmat în timp ce dansau pe holul spitalului VIDEO

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate