Când scăpăm de pandemie şi de restricţii. Anunțul lui Adrian Marinescu: "Va fi ultima strigare"

,
Adrian Marinescu

Dr. Adrian Marinescu, despre sfârșitul pandemiei.

[Sursa foto: Facebook Adrian Marinescu]

Adrian Marinescu a dezvăluit când vom reveni la viața normală. Iată ce a declarat medicul despre sfârșitul pandemiei.


In articol:

Medicul Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului de Boli Infecţioase „Matei Balş”, a dezvăluit când scăpăm de pandemie şi de restricţii.

pandemie şi de restricţii

Când scăpăm de pandemie şi de restricţii?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Marea Britanie renunță la certificatul verde din 26 ianuarie. Cetățenii vor avea de respectat o singură condiție obligatorie

Când scăpăm de pandemie şi de restricţii

Recent, celebrul medic a declarat că valul 5 este, de fapt, și ultimul val al pandemiei de coronavirus. Adrian Marinescu susține că cel puțin va fi ultimul val cu un impact serios asupra populației și sistemului sanitar. 

Citeste si: Bill Gates anunță noua pandemie globală. Cofondatorul Microsoft a transmis un mesaj dur guvernelor lumii

„Valul acesta va fi ultima strigare. Nu înseamnă că dispare virusul, dar mă aştept să fie ultima strigare cu impact important în populaţie. Vor exista în continuare cazuri care însă mă aştept să fie în număr mai mic, la nivel de regiune.

Nu ştiu cât vor ţine de sezon, pentru că virusul nu e neapărat sezonier, dar mă aştept ca lucrurile să se schimbe treptat şi să fie punctul în care să nu mai fie nevoie de măsuri efective, să nu mai fie necesare. Şi vom reuşi să convieţuim cu virusul. După acest val mă aştept ca vara să fie deja liniştită. Mă aştept ca din vară să se întâmple toate acestea, adică să revenim la normalitate, să ne bucurăm de lucrurile pe care le puteam trăi în mod normal, la o viaţă normală”,  a spus Adrian Marinescu, potrivit Adevărul.

„Vârful valului va fi undeva în jumătatea lunii februarie”

Adrian Marinescu a declarat că vârful valului 5 al pandemiei va fi mult mai înalt decât se preconiza până acum.

Medicul susține că vârful valului 5 al pandemiei de coronavirus va fi atins la jumătatea lunii februarie. Însă, chiar dacă se răspândește foarte repede și este mai contagioas decât varianta Delta, Omicron produce forme de boală mai ușoare, a precizat medicul.

Citeste si: Cum se manifestă Omicron la copii. Simptomul care apare în cazul celor mici și care îi induce în eroare pe medici: „Nu au venit cu boală respiratorie”

„Vârful valului va fi undeva în jumătatea lunii februarie, sigur plus-minus, atunci ar trebui să fie intensitatea maximă. Iar scăderea nu va fi peste noapte, ci se va întâmpla treptat. Dar mă aştept ca după luna martie situaţia să înceapă să se echilibreze. Ceea ce înseamnă că avem acum nişte săptămâni care vor fi complicate, din păcate”, a mai declarat Adrian Marinescu.

Cifrele de noi îmbolnăviri au ajuns din nou la un nivel foarte ridicat în România. În ultimele 24 de ore au fost depistate 16.610 de noi cazuri de coronavirus, iar 58 de pacienți au decedat.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Pedofil filmat în Oradea, în timp ce molestează o fetiţă. Unde l-au prins poliţiştii VIDEO

Părinții români care au plecat cu copilul în Germania în timpul anului școlar riscă o amendă de 5.000 de lei. Ce prevede legea în România

OMV oferă GazpromBank euro pentru gaz rusesc

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Rețeta de tort ”Constantin și Elena„. Acesta este cel mai gustos tort pentru cei care poartă numele Sf Constantin și Elena

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies