„Cadavru viu. Starea lui e foarte gravă”. Ionuț este în comă profundă de două luni, după ce a mers la spital acuzând o banală durere de măsea

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 mar 2023, 13:16

Medicii susțin că lucrurile au luat o întorsătură atât de neplăcută, deoarece infecția s-a extins

Sursa: Facebook

Ionuț se zbate între viață și moarte, după ce, de două luni, se află în comă indusă. Familia acestuia se roagă la o minune, după ce totul a început de la o banală durere de măsea.

La doar 31 de ani, după ce a început să simtă o durere de măsea, Ionuț a intrat în comă profundă.

Familia bărbatului aduce acuzații grave conducerii spitalului și speră ca acesta să se trezească.

A acuzat o durere de măsea, dar este în comă indusă de peste două luni

Un bărbat din Cernavodă se zbate între viață și moarte de mai bine de două luni și nimeni nu poate garanta că acesta își va reveni. Ionuț a plecat peste hotare, la muncă, dar a decis să revină în țară.

În tot acest timp, bărbatul de 31 de ani se plângea de dureri de măsea și, deși familia lui insista să meargă la doctor, acesta a așteptat până în momentul în care durerile au ajuns să fie greu de suportat.

Citește și: O tânără de 21 de ani a fost găsită fără viață, înfășurată în cearșafuri, într-un coș de cumpărături. În ziua dispariției, își anunțase mama că se întoarce acasă

Lucrurile nu erau deloc așa de banale pe cum se aștepta, motiv pentru care, a trecut prin patru intervenții chirurgicale la plămâni și prin două la nivelul gâtului. Mai mult decât atât, familia lui Ionuț nu a știut nimic de el timp de două zile, urmând să li se spună apropiaților că acesta se află internat pe Secția de Terapie Intensivă.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Coma indusă, cauzată de o hemoragie internă

Medicii susțin că lucrurile au luat o întorsătură atât de neplăcută, deoarece infecția s-a extins, iar Ionuț a ajuns la medic prea târziu. Inițial, acesta ajunsese la spitalul din Cernavodă, ulterior, fiind trimis la spitalul din Constanța.

Mai mult decât atât, mama lui Ionuț a afirmat că, atunci când a avut loc ultima operație, acesta a avut o hemoragie internă și, din acel moment, nu și-a mai revenit.

„Am început să vorbesc cu el, dar nu înțelegeam de ce el nu reacționează”. Brigitte Pastramă a rămas văduvă la 26 de ani. Primul soț al acesteia s-a stins în urma unui infarct

„A intrat în comă. Ei, medicii, tocmai ne-au spus că e în comă. De ce nu ne-au spus înainte? Ne spuneau că este sedat. A fost legat de mâni, să nu se scoale să facă rău. Arată într-un hal... A slăbit în două luni... e cadavru viu! Vă apucă groaza! Are răni pe picioare de la poziția în care stătea. Îi dădeau apă și ceai.

Citește și: Un bărbat a ucis o femeie, i-a gătit inima și a încercat să-și hrănească familia cu ea. Motivul pentru care a recurs la aceste acțiuni terifiante

Are răni pentru că nu au avut grijă de el. Ei nu l-au mișcat și s-au făcut rănile. Am tot ce trebuie să îl spăl. Am avut, că ele nu îl spălau. Aveam mănuși, tot ce îmi trebuie. Picioarele sunt terminate, și la gât, când i-am pus mâna, avea o rană. Eu cred că tot spatele este. Au greșit! Îmi arăta cu degetul că o asistentă îl agresa. Îmi arăta că l-a bătut”, a declarat Mirela Călărău, mama lui Ionuț, conform antena3.ro.