Bursucu, imagini în premieră de la botezul fiului lui Reghe. Ținutele ca ținutele, dar tortul micuțului Liam a făcut senzație

,
Bursucu, imagini în premieră de la botezul fiului lui Reghe

Bursucu, imagini în premieră de la botezul fiului lui Reghe

[Sursa foto: Instagram]

Bursucu, prezentatorul Kanal D, s-a numărat printre invitații de cinste prezenți la botezul fiului lui Laurențiu Reghecampf. Imaginile de la evenimentul anului au făcut senzație în mediul online.

Duminică, 25 septembrie, a avut loc evenimentul mult așteptat de toată lumea, botezul fiului lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Evenimentul a fost organizat în cel mai mic detaliu, iar părinții au apelat la cei mai buni organizatori. 

Imagini în premieră de la botezul fiului lui Reghe

Laurențiu Reghecampf și-a creștinat duminică băiețelul, pe micuțul Liam Simeon. După slujba emoționantă care a avut loc la o biserică din Capitală.

Părinții micuțului botezat, alături de invitații de seamă, s-au îndreptat spre un restaurant exclusivist din nordul Bucureștiului pentru a-l sărbători pe cel mic.

Nume mari au participat la evenimentul organizat în cel mai mic detaliu în cinstea micuțului, semn că Laurențiu Reghecampf nu s-a uitat deloc la bani. Printre invitați s-a numărat și Bursucu, prezentatorul Kanal D, cel care a și postat primele imagini de la petrecere.

Citeste si: Anamaria Prodan, noi declarații după scandalul cu Laurențiu Reghecampf: "Din respect și dragoste pentru copiii familiei"

Nu este de mirare că părinții lui Liam s-au gândit la absolut tot, nu mai vorbim de ținutele pe care Laurențiu și partenera lui le-au purtat la eveniment. Cei doi au schimbat două ținute în ziua cea mare, Corina a optat pentru o salopetă la biserică, însă piesa de rezistență a fost rochia extrem de elegantă pe care a purtat-o la restaurant.

Ținutele ca ținutele, dar tortul micuțului Liam a făcut senzație printre invitați, fiind pregătit foarte atent.

Invitații prezenți la eveniment s-au îndulcit din prăjitura cu patru etaje, parcă desprinsă din basme. De asemenea, meniul a fost unul realizat ca la carte, cei prezenți la petrecere au avut posibilitatea să aleagă cu ce să se înfrupteze, fiind un meniu variat și atent ales. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf a aruncat cu banii la botezul micuțului Liam! Antrenorul a organizat o petrecere de milioane în cinstea fiului său și al Corinei. Imagini de senzație de la fericitul eveniment

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Laurențiu Reghecampf a aruncat cu banii la botezul micuțului Liam! Antrenorul a organizat o petrecere de milioane în cinstea fiului său și al Corinei. Imagini de senzație de la...

Descoperire uriașă: Un meteorit conține două minerale nemaivăzute până acum pe Pământ

Laurențiu Reghecampf a aruncat cu banii la botezul micuțului Liam! Antrenorul a organizat o petrecere de milioane în cinstea fiului său și al Corinei. Imagini de senzație de la...

Anamaria Prodan, noi declarații după scandalul cu Laurențiu Reghecampf: "Din respect și dragoste pentru copiii familiei"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies