„Bunica mă lega de pat”. Gabriel Apostol, judecătorul care și-a injectat benzină în vene, dezvăluiri dureroase despre traumele din copilărie

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 dec 2022, 16:42

Gabriel Apostol este judecătorul din Pitești care și-a injectat, în urmă cu două zile, benzină în vene. Acesta avea doar 45 de ani atunci când și-a pus capăt zilelor, într-un mod extrem de brutal.

Gabriel Apostol și-a injectat benzină în vene, în urmă cu două zile, pe 1 decembrie.

Acesta s-a stins din viață în drum spre spital, după ce s-a cerut transferarea lui în Capitală.

Gabriel Apostol a fost supus unui comportament traumatizant din partea celor care l-au crescut

În anul 2014, Gabriel Apostol a participat într-o emisiune, unde a făcut mai multe declarații tulburătoare despre traumele pe care le-a întâmpinat în copilărie, dar și despre ceea ce presupune meseria pe care și-a ales-o.

În ultimii ani, judecătorul a trecut prin momente extrem de dureroase. Soția acestuia a declarat că este un om care a creat multe probleme, dar a îngropat securea războiului, după ce bărbatul a decis să apeleze la ajutorul psihiatrului.

Soția acestuia lucra și ea tot ca judecător, iar problemele dintre ei au apărut în anul 2013. Cu toate acestea, după ce bărbatul a început să își ia tratamentul prescris de către psihiatru, s-a reîntors în căminul conjugal.

Citește și: Cine este bărbatul din Pitești care a murit, după ce și-ar fi injectat benzină în vene. Acesta a decedat în ambulanță

„Soția mea mă crede dus cu capul. N-aș vrea să spun aici povești triste, cert este că, la momentul ăsta, suntem despărțiți în fapt. Este un subiect nu tocmai vesel al existenței mele și sper să-l repar cu venirea mea (n.r.

la emisiune), a spus acesta, în cadrul emisiunii respective.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Gabriel Apostol a fost crescut de bunică

Deși un copil are nevoie de ambii părinți, pentru a se dezvolta așa cum trebuie, procurorul a fost crescut de bunica acestuia. Deoarece era un copil energic și care făcea năzbâtii, așa cum era și normal la vârsta lui, bunica lui îl lega de pat, pentru a-și putea face treburile.

Am fost copil problemă, m-a crescut bunica paternă. Ca să-și facă treburile prin curte, bunica mă lega de pat. Dacă o prindea acum Asistența Socială o băga la pârnaie. Dacă nu mă lega, însemna să nu mă găsească în următoarele 10 minute. Mie îmi trebuia acțiune. La cutremurul din 86, am sărit de la etajul doi. Și au mai sărit doi după mine. Încă sunt un copil problemă”, a mai declarat acesta.

„Bunica mă lega de pat”. Gabriel Apostol, judecătorul care și-a injectat benzină în vene, dezvăluiri dureroase despre traumele din copilărie

Mai mult decât atât, nici meseria pe care și-a ales-o nu era una prea confortabilă și l-a pus în anumite situații dificile.

Citește și: „Victimele au între patru și 80 de ani”. Soldații ruși au abuzat o fată de patru ani, de față cu părinții ei. Metodele barbare la care rușii apelează, pentru a induce teroarea în civilii din Ucraina

„Dacă n-ar fi veselia asta, am lua-o pe Brăila (n.r. a lua-o razna, a înnebuni). Și nu doar eu, toți colegii mei. Munca de judecător este o muncă foarte grea, uite, mi-a albit părul la treizeci și ceva de ani. Eu sunt și președinte de secție. Munca de judecător mai e și muncă de uzură, de asta judecătorii ies la pensie după 25 de ani de activitate neîntreruptă. După 25 de ani de muncă s-ar putea să nu mai fii întreg la minte”, a mai mărturisit acesta.

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies