Replici naucitoare intre Catalin Botezatu si Beatrice:"Putem sa vedem ce porti pe dedesubtul halatului?"/"Doar in privat!"/"trebuie sa apreciezi ca te-am lasat cu blanita!"/Eh, nici nu trebuie uneori, insa unde trebuie, este!"

,

Discutia destul dee...erotica,dar cu perdea intre Beatrice si Catalin Botezatu au facut-o pe Ilinca Vandici sa roseasca si sa isi ascunda fata de rusine.

Bote a provocat-o pe Beatrice, iar concurenta i-a facut jocul. designerul a intrebat-o daca se poate vedea ce are pe dedesubtul furoului, iar aceasta a refuzat spunand ca poate face acest lucru doar in culise pentru ca acum nu este ora potrivita. Atunci, Catalin a tras concluzia ca acest lucru se poate doar in privat!

Si mai mult, designerul a plusat si s-a legat cu substrat de blanita concurentei care i-a dat replica imediat:'Este unde trebuie si cat trebuie", moment in care Ilinca Vandici si-a ascuns fata de rusine!

Per total, designerul a fost multumit de calitatea pieselor purtate de Beatrice si mai ales de autenticitatea lor si chiar a verificat personal acest lucru.

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Razboiul dintre Denisa si Marisa se reaprinde! Denisa i-a batut obrazul castigatoarei sezonului doi "Bravo, ai sti!" ca a purtat o tinuta in totalitate luata de pe...

Raluca Turcan face calcule despre pensiile speciale: Presupun o cheltuială de 109 milioane de lei pe lună, undeva la 1,3 miliarde de lei pe an, impactul nu e ma

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Anda Adam și Nicoleta Nucă, primele două celebrități din cel de-al șaptelea sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies