Juratii "Bravo, ai stil", uimiti de atitudinea sfidatoare cu care Silvia ii cearta! Iulia Albu i-a dat o replica usturatoare: "Tu nu esti inca colega cu noi, hai sa nu depasim granita!" Conflictul intre concurenta si jurati a luat amploare

marucie

Silvia i-a mustrat pe juratii "Bravo, ai stil" ca in ciuda faptului ca stie ca are tinute bune care ies din tipare, sunt creative si cu simt artistic, primeste totusi note mici.

Si nu doar si-a exprimat aceasta convingere, ci si a ridicat tonul si a avut o atitudine sfidatoare, mai ales la adresa Iuliei Albu: Iulia, suntem intr-un show, pot sa aberez putin?! Sau tot esti marea creatoare a lumii! Sincer, tot n-am voie sa povestesc?"

Iulia a incercat sa o pondereze, strecurand cateva replici acide, insa Silvia a continuat in acelasi stil: "Tu nu esti inca colega cu noi. Nu inteleg, esti o fata frumoasa, de ce stai asa ca la piata. Draga mea, rolul meu nu este sa iti fac tie pe plac!"

Maurice Munteanu a incercat si el sa ii explice Silviei criteriile dupa care se ghideaza juratii atunci cand comenteaza o tinuta: "Este vorba de efortul constant pe care il fac concurentele de a se autodepasi. Daca ar fi sa punctez cu cinci puncte, foarte putine persoane ar reusi. Trebuie sa adaptama in permanenta si sa folosim informatia vizuala si estetica pentru ca exista un milion de replici si contrareplici care iti pot anula demersul."

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate