In aceasta seara, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Emy Alupei: “Vreau sa arat ca si fetele pot!” 

,

In aceasta seara, de la ora 23:00, concurentele de la “Bravo, ai stil! Celebrities” sunt gata de o noua batalie stilistica, in lupta pentru o sansa in Mara finala a show-ului.

De la o editie la alta, competitia stilului devine tot mai puternica, iar concurentele lupta cu toate fortele sa demonstreze, atat juratilor dar si publicului ca merita sa castige titlul de Cea mai stilata celebritate din Romania.  

Bravo, ai stil! Celebrities
Juratii Bravo ai stil! Celebrities sunt din ce in ce mai critici!

Cu o seara inainte de editia de sambata, concurentele sunt pline de energie si gata sa demonstreze ca stilul abordat de acestea li se potriveste manusa. Emy Alupei, proaspat intrata in competitie, vine in aceasta seara, in fata juratilor si a telespectatorilor, cu o poveste indraznata, dar si un outfit pe masura.

“Eu sunt in zodia Pesti si m–am gandit sa merg la Cazino, in Las Vegas, sa joc la ruleta cu ei, cu baietii <rai>, si sa le iau banii…tuturor. Vreau sa arat ca si fetele pot!”, spune concurenta.

Bravo, ai stil! Celebrities
Emy Alupei incearca din rasputeri sa se adapteze tuturor cerintelor in cadrul competitiei!

In fata juratilor, Emy si-a mentinut atitudinea curajoasa pe care a manifestat-o inca de cand a intrat in competitie, acestia avand cuvinte de apreciere la adresa acesteia, remarcand si discutand pe marginea acestui subiect, in editia din aceasta seara a emisiunii.

Ce anume au remarcat si apreciat, deopotriva juratii, la concurenta Emy, de cand a intrat tanara in competitia stilului, si daca a reusit aceasta sa se ridice la exigentele stilistice ale acestora, dar si a publicului, aflam in aceasta seara, de la ora 23:00, intr-o noua editie a emisiunii, “Bravo, ai stil! Celebrities”, prezentata de Ilinca Vandici, numai la Kanal D.

 

Citește și:

In aceasta seara, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Roxana Nemes,  pusa la <punct> de catre jurati. Ce greseli de neiertat a facut concurenta?

OFICIAL - SUA au aprobat Remdesivir ca tratament pentru COVID -19

Juratii au desfiintat total tinuta uneia dintre concurentele de la “Bravo, ai stil! Celebrities”! “Ce-i cu chilotareala aia pe dedesubt?”

In aceasta seara, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Emy Alupei: “Vreau sa arat ca si fetele pot!” 

In aceasta seara, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Alexandra Ungureanu da iama in magazinele second hand sa isi caute … iubirea!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies