Noile concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities

Reality-show-ul fenomen care a inspirat întreaga Romanie și a definit stilul prin atitudine, autenticitate, dar și prin asumare și creativitate, se pregătește să aducă în fața fanilor un nou sezon memorabil, „Bravo, ai stil! Celebrities 2021”.

Nouă concurente pornesc într-o călătorie care le va transforma, din celebrități, în repere de stil. Călătoria se numește “Bravo, ai stil Celebrities” și a ajuns in 2021 la sezonul 7 – Metamorfoza:  show-ul perfect, strălucirea supremă!

Admirate de fani, apreciate deja pentru performanțele notabile în domeniul de activitate a fiecăreia dintre ele, cele nouă concurente se pregătesc pentru o bătălie acerbă a stilului, dar și pentru o călătorie transformațională, o experiență în care se vor redescoperi și vor evolua stilistic sub îndrumările atente și provocările lansate de jurații „Bravo, ai stil! Celebrities 2021” . 

Concurentele noului sezon „Bravo, ai stil! Celebrities 2021”  sunt efervescente, frumoase și extrem de motivate să-și demonstreze calitățile în bătălia stilistică ce le va transforma, din celebrități, în repere de stil în show-ul toamnei de la Kanal D. 

Telespectatorii trebuie sa transmita la numarul 1206 codul numeric aferent Concurentei preferate, acesta fiind, ca regula, cuprins intre 1 si 10, asa cum este comunicat in emisiune (prin afisare pe ecran si mentionare verbala). Tarifele aplicabile sunt urmatoarele:
- Vodafone, Telekom, Orange PostPay si Digi Mobil: 1,25 euro, TVA inclus;
- Orange PrePay: 1,23 euro, TVA inclus;

Tariful de vot nu se aplica automat, in intregimea sa. La momentul transmiteriii votului se aplica tariful normal de SMS (0,06 euro, inclusiv TVA, in cazul Vodafone, Telekom, Orange PostPay si Digi Mobil si 0,04 euro, inclusiv TVA, in cazul Orange PrePay). Votul va fi validat si inregistrat ca atare doar la momentul primirii de catre Votant a SMS-ului de raspuns din partea partenerului Organizatorului, contractat pentru oferirea de servicii de specialitate. SMS-ul de raspuns va fi tarifat cu suma de 1,19 euro, inclusiv TVA.

Ultimele stiri:
vezi mai multe știri
Cookies