Catalin Botezatu in pragul unei explozii nervoase! O concurenta l-a scos din minti pe jurat: "Esti obraznica!"

Catalin Botezatu s-a enervat foarte tare din cauza unei concurente de la Bravo, ai stil Celebrities! Juratul a fost in pragul unei explozii nervoase.


In articol:

Catalin Botezatu a fost in pragul unei explozii nervoase si s-a abtinut cu greu sa nu se enerveze mai tare. Juratul a fost scos din minti de Calina Dumitrescu prin comportamentul ei complet imatur.

In timp ce Catalin si Raluca incercau sa ii explice Calinei cu ce se mananca un reality show, tanara concurenta a avut remarci cu care a aratat ignoranta si lipsa de respect la adresa juratilor. Mai mult decat atat, Calina nu a vrut sa admita deloc ca a gresit si ca nu are atitudinea potrivita, ceea ce i-a enervat la culme pe toti cei trei jurati.

Citeste si: Noua concurenta Bravo, ai stil Celebritie, Oana Radu, a intrat tremurand in competitie: "Ma ia SMURD-ul"

Citeste si: Calina Dumitrescu este atacata de Maria Ilioiu si spiritele se incing in platoul "Bravo, ai stil! Celebrities"! De la ce a pornit conflictul

Totul a pronit de la faptul ca tanara Calina a afirmat ca se simte instigata la cearta, atunci cand ea iese nervoasa din platou si reporterii din echipa de productie o abordeaza sa o intrebe ce s-a intamplat. Concurenta, in varsta de 20 de ani, a fost sfatuita si de colegele de emisiune sa isi asume ceea ce face si ceea ce spune si i s-a explicat ca o intrebare venita la scurt timp dupa o intamplare este ceea ce defineste un reality show.

Dar iata momentul de jurizare al Calinei:

Citeste si: Calina Dumitrescu, neagra de suparare! Catalin Botezatu reactioneza si o pune la punct pe concurenta! “Nu fi obraznica!”

Citeste si: Andreea Tonciu a recunoscut de cine ii e cel mai frica! De ce a venit concurenta intr-o tinuta sobra?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate