Catalin Botezatu a lansat colectia ''ANIMAL INSTINCT'' in cadrul Paris Fashion Week

Catalin Botezatu a deschis seara cu colectia "Animal Instinct", o colectie dominata de eleganta opulenta a tesaturilor animal print, accesorizata cu coafuri din globurii de par auriu si pene, realizate de Laurent Tourette si machiaje construite cu migala de Mirela Vescan.

''Au fost mai multe momente. Primul a fost prezentarea rochiei tribut Karl Lagerfeld. Este primul Paris Fashion Week fara Lagerfeld. Ne-am gandit sa facem o rochie tribut, conform doleantelor pe care el le avea tot timpul atunci cand isi alegea manechinele. Am facut o rochie tip haute couture. Asa au inceput toate prezentarile si asta a fost lait motivul prezentarilor de haute couture de la Paris.

Al doilea moment este prezentarea, in sine, Catalin Botezatu, care s-a numit ANIMAL INSTINCT. Prezentare desfasurata la Palatul lui Napoleon, din Paris, in care dominca fara doar si poate animal print, dar si cu flori. O colectie tip haute couture, la care, bineinteles, totul este intr-o armonie perfecta, pornind de la machiajele realizate de Mirela Vescan, care te duc cu gandul la jungla, dar la jungla tip lux, tip couture, pana la coafurile realizate de Laurent Tourette si nu in ultimul rand cizmele si pantofii facute pe comanda de Atelier Faiblesse'', a spus Catalin Botezatu. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate