Bmes diversifica totalitatea modelelor de motoare electrice din Romania!

Printre acele societati care au grija de modul in care Romania este pusa in miscare se numara si Bmes.

Aceasta societate colaboreaza doar cu furnizori de incredere din Uniunea Europeana pentru ca romanii sa se bucure de calitate si in ceea ce priveste gama de motoare electrice.

Motoarele sunt cele care pun in miscare totalitatea industriilor de pe piata si implicit tara de care acestea apartin. Faptul ca gama disponibila de pe bmes.ro este extrem de diversificata se datoreaza particularitarilor cu care fiecare aplicatie vine la pachet. In cele ce urmeaza se va face o scurta prezentare a motoarelor de curent continuu puse la dispozitie de catre echipa Bmes.

Motoarele electrice de curent continuu – detalii tehnice

Despre motoarele electrice, fara a lua in calcul un tip anume, se poate spune ca sunt acele dispozitive eletromagnetice ce transforma energia electrica in energie mecanica. De transformarea in sens invers se ocupa generatoarele electrice. Diferente uriase intre cele doua dispozitive eletromagnetice nu sunt – totul tine de rolul pe care fiecare il are.

Motoarele de curent sunt acele motoare strabatute de acelasi curent – curent care nu isi schimba sensul de mers. Acestea se impart in patru categorii si anume:

  • - Cu excitatie derivatie;
  • - Cu excitatie serie;
  • - Cu excitatie mixta;
  • - Cu excitatie separata.

Cele disponibile pe bmes.ro sunt produse in Italia. In ceea ce priveste dimensiunea si performantele lor, ele pot fi modificate la cerere. In rubrica catacteristicilor standard ale motoarelor electrice de curent continuu se regaseste protectia anti praf si umiditate IP23.

Clasa de izolatie a acestor motoare este F, iar ventilatia poate fi auxiliare sau automata. Totodata, modele disponibile au puteri cuprinse intre 0.4 si 800kW. Prinderea pe talpi, pe flansa sau pe talpi si flansa se imbina perfect cu gabaritele motoarelelor – intre 80 si 450 mm.

Cei care au nevoie de astfel de motoare eletrice pentru aplicatii speciale trebuie sa stie ca echipa Bmes ii poate ajuta cu achizitionarea lor. De exemplu, pot fi aduse, la cerere, modele cu clasa de izolatie H, protectii superioare lui IP23, dar si de dimensiuni speciale. Totodata, ele pot fi dotate cu tahogenerator pentru a putea executa tensiuni si puteri mult mai mari.

Diversitate intr-un singur loc – Bmes!

Motoarele eletrice de curent continuu sunt cele mai populare motoare in randul industriilor de pretutindeni si de aceea au fost prezentate mai pe larg in randurile de mai sus. In randul celor disponibile pe bmes.ro se regasesc si cele trifazate, monofazate, motoarele eletrice cu frana si cele cu doua turatii de asemenea.

Sa nu mai vorbim ca motoarele electrice antiex si motoarele eletrice speciale, pentru aplicatii speciale, fac parte tot din categoria celor disponibile pe bmes.ro.

Protectiile de care acestea dispun atesta faptul ca pot functiona si la temperaturi mai mari de 40 grade Celsius, iar umiditatea sau praful nu le influenteaza performantele in niciun fel. Nu in ultimul rand, pentru aplicatiile noi, prototipuri, Bmes poate furniza motoare create intocmai dupa standardele aplicatiei.

Pentru si mai multe detalii si pentru a face o achizitie corecta, aflata intr-un raport optim calitate – pret, cei interesati pot accesa bmes.ro.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate