Bianca si Livian s-au impacat oficial! Concurenta de la "Puterea dragostei" a facut dezvaluirea! Se vor muta impreuna

,

Bianca si Livian s-au impacat oficial! Bianca a dezvaluit intr-un interviu ca ea si Livian s-au impacat si ca au planuri impreuna dupa "Puterea dragostei".


In articol:

Bianca si Livian s-au impacat oficial!  In ciuda noilor certuri, Bianca si Livian formeaza din nou "un tot", asa cum spune castigatoarea "Puterea dragostei" sezonul 1 intr-un interviu recent.

”Asta este teama mea, atunci când ajung în țară. Pot să stau o săptămâna-două, dar mai mult nu aș rezista fără el, și aș face tot posibilul să fiu cât mai aproape de Livian.

Eu mi-am propus ceva... dacă nu o să concretizăm ceva în casă, am să forțez un pic lucrurile! O să vreau să îi arăt cum sunt eu afară, fiindcă știu că sunt așa cum își dorește el! Totdeauna, mi-am dat seama că sunt genul acela de femeie pe care îl vrea el, dar trebuie să fie sigur de asta. Și dacă noi doi vom locui împreună, Livian o să vadă cum sunt eu că persoană, și o să mă iubească mai mult. Cu siguranță, o să aibă încredere în mine. Noi suntem un tot!” , a declarat Bianca pentru WOWbiz.ro.

”În principiu, eu aș ierta un act de infidelitate, aș ierta, dar nu în fața mea. Nu…nu pot să fiu tratată chiar așa. Nu pot să văd în fața mea cum îți petreci timpul cu altă femeie. Înțeleg că se întâmplă o dată, te duci cu băieții, din distracție, din nevoie, înțeleg lucrul acesta, că bărbații se duc și din nevoie cu alte persoane, dar să nu se afle nimic…Aceasta este părerea mea și modul meu de a vedea lucrurile.

ȘI DA, m-a deranjat apropierea de Ramona, mai ales că s-a produs și în fața mea. Îmi face mult rău... chiar în perioada aceea, când ei vorbeau, aveam foarte multe coșmaruri, aveam momente când mă trezeam noaptea transpirată și adormeam foarte greu. Adică…îmi făceam foarte mult rău indus…Direct, încercam să nu mă intereseze, dar subconștientul meu funcționa și era lovit, era rănit. Mi-a fost greu, dar, acum, după câteva filmări, un pic s-au mai liniștit lucrurile, sunt și eu mai liniștită, am preferat să nu văd, să nu mă mai uit.
Asta e, am încercat să trec peste”, a mai declarat Bianca Comanici.

"Foarte mulți ați zis că eu și Bianca rămân în emisiune pentru bani. Chiar și eu am zis asta la un moment dat, doar ca să vă închid gura. Dar în adâncul sufletului meu, încă din septembrie, am zis așa: eu în clipa în care mă hotărăsc să părăsesc emisiunea împreună cu Bianca, ies cu ea. Ei bine, afară...știți

că tata e împotriva relației. Nu e foarte important, dar contează și asta.

Eu am gândit așa: Dacă vreau să am ceva cu Bianca e împotriva părinților mei. Și am zis să iau perioada asta în care am petrecut-o în casă ca o perioadă de probă pentru Bianca”, spunea in trecut Livian.

Bianca si Livian s-au impacat oficial!

Livian și Bianca sunt într-o perioadă în care se atacă și se împacă.

Nu trece nicio zi fără ca cei doi concurenți de la" Puterea Dragostei" să nu se atace reciproc. Și ieri, în emisiune s-au atacat.

Discuțiile au pornit după ce Bianca l-a jignit pe Livian, iar acesta nu a mai suportat și i-a dat replica. Ce comentariu l-a deranjat din cale afară pe concurentul de la" Puterea Dragostei"?

După ce Livian a afirmat că între el și Bianca s-a terminat totul, acum, cei doi foști iubiți au fost din nou surprinși împreună. Între ei încă există tensiuni și nu se feresc să se atace reciproc, Bianca recunoscând că face acest lucru doar pentru a-l enerva pe Livian. Astfel, după ce l-a făcut zgârcit pe Livian, acesta a reacționat dur.

Bianca și Livian s-au retras într-un colț și au discutat despre atitudinea concurentei de la" Puterea Dragostei".

Citeste continuarea aici

Citeste si: Decizia lui Livian a dărâmat-o pe Bianca: "Orice interacțiune cu ea..." Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei" MÂINE, de la 11:00 și 17:00

Citeste si: Livian și Bianca, din nou în conflict: "După ce o lună îți dau în fiecare zi bani..." De la ce a pornit totul?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Andra Voloș a aruncat bomba: "Am ieșit la cină romantică cu..."

Dezvăluiri în cazul morţii lui Maradona: Infirmierul de noapte susţine că a primit ordin să nu-l trezească

Câți bani a pierdut Culiță Sterp după ce a abandonat Survivor România. Ce nu a spus Faimosul despre competiție

Decizia lui Livian a dărâmat-o pe Bianca: "Orice interacțiune cu ea..." Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei" MÂINE, de la 11:00 și 17:00

Daiana, în lacrimi. Întrebarea Andreei Mantea a atins un punct sensibil

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies