Bianca si Livian, cina romantica de Vallentine's Day! Cine a pregatit surpriza: "Ti-a placut ce ti-am luat"?

Bianca i-a pregatit o surpriza foarte frumoasa lui Livian de Vallentine's Day! Bianca l-a surprins pe Livian cu o cina romantica.


In articol:

Bianca: Sunt foarte agitata

Livian: De ce? Ca e un moment frumos

Bianca: M-am enervat

Livian: De ce te-ai enervat?

Bianca: Cand e ceva planificat mie imi place sa iasa totul cum trebuie

Livian: Dar nu batraneste

(...)

Livian: Ti-a placut ce ti-am luat?

Bianca: Mi-a placut, mi-am dat si pe picioare

Bianca si Livian s-au impacat! O concurenta a facut dezvaluirea

O fosta concurenta de la "Puterea dragostei", apropiata de Bianca, a vorbit despre despartirea castigatoarei sezonului 1 de Livian si a facut o dezvaluire soc.

Manuela, care a parasit "Puterea dragostei" dupa ce a lovit-o pe Roxana, a vorbit despre Bianca si Livian si sustine ca cei doi sunt impreuna.

Manuela este foarte apropiata de Bianca. 

"Am vorbit cu Bianca, am ținut legătura cu ea. Ei se iubesc foarte mult, normal că, așa cum e în orice relație, nu totul este roz. Peste tot sunt certuri și divergențe, dar ei și le rezolvă mereu, pentru că ei se iubesc. Eu, din câte știu, ei sunt împreună și se iubesc în continuare. Ei chiar se iubesc. Pot să zic că pentru Bianca și Livian pot să bag mâna în foc și sunt 100% convinsă că ei doi chiar se iubesc, relația lor e pe bune", a declarat Manuela, fosta concurenta de la "Puterea dragostei".

"Bianca este un om extraordinar, noi chiar ne-am apropiat cât am stat acolo. Ea întotdeauna mi-a dat sfaturi bune, știe cum să vorbească. Ea este The Brain în acea emisiune", a laudat-o Manuela pe prietena ei.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate