Informatii soc despre cel mai indragit cuplu de la "Puterea dragostei": "Bianca e in depresie, iar Livian vrea sa paraseasca emisiunea"

Bianca e in depresie, iar Livian vrea sa paraseasca

"Bianca e in depresie, iar Livian vrea sa paraseasca emisiunea" Informatii soc au aparut despre Bianca si Livian, favoriti ai emisiunii.


In articol:

"Bianca e in depresie, iar Livian vrea sa paraseasca emisiunea" Informatiile bomba au fost dezvaluite intr-un vlog.

Bianca ar fi in depresie, iar Livian se gandeste sa paraseasca emisiunea, cu putin timp inainte ca filmarile pentru sezonul 2 sa se incheie.

Vestile sunt cu atat mai socante cu cat la ultima Gala "Puterea dragostei" favoriti au fost tocmai Bianca si Livian.

Citeste si: Este cea mai cumplită veste! Florin Cîțu: ȘOCUL suferit este dublu - capital.ro

Bianca a obtinut atunci titlul de favoritul saptamanii, cei 1.500 de euro acordati castigatorul si titlul de lider suprem in casa "Puterea dragostei" pentru urmatoarea saptamana.

"Bianca e in depresie, iar Livian vrea sa paraseasca emisiunea"

Livian nu mai vrea să audă de Bianca. Concurentul de la "Puterea Dragostei" este foarte

Bianca și Livian, atingeri interzise. Unde își ținea mâna concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Bianca și Livian, atingeri interzise. Iată cum au fost surprinși cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei", deși toată lumea credea că sunt certați.

Bianca și Livian, atingeri interzise. Cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" spun că nu mai formează un cuplu, iar Livian nu s-a ferit să afirme că nu mai vrea nici în viitor o relație cu Bianca, dar sunt în continuare surprinși unul în prezența celuilalt, iar în anumite situații, chiar sunt foarte apropiați.

Bianca și Livian au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la "Puterea Dragostei", iar susținătorii lor încă speră ca cei doi să se împace, deși momentul se lasă așteptat de luni bune. Cu toate că nu sunt oficial împreună, Bianca și Livian nu se feresc să facă gesturi care trădează apropierea dintre ei. 

Citește continuarea aici. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies