Sari la conținut

Bianca Dragusanu: “Simt ca Dumnezeu a fost foarte bun cu mine si m-a dus , mereu pe drumul cel bun”

Bianca Dragusanu: “Simt ca Dumnezeu a fost foarte bun cu mine si m-a dus <de manuta>, mereu pe drumul cel bun”

Bianca Dragusanu a aniversat ieri implinirea varstei de 36 de ani, eveniment care nu a trecut neobservat pentru colegii ei.

Inca de la inceputul emisiunii, pe care indragita vedeta o prezinta la Kanal D, “Te vreau langa mine”, Bianca a fost intampinata, in acorduri muzicale oferite de Mihail Gheorghe si Tonic Band, cu un imens buchet de flori de catre colegi.

“Ma simt minunat si va multumesc din suflet pentru acest lucru. Inca de dimineata am fost pupata, imbratisata si alintata … Ma simt binecuvantata! Simt ca Dumnezeu a fost foarte bun cu mine si m-a dus, <de manuta>, mereu pe drumul cel bun. Va multumesc din suflet tuturor, intregii echipe, pentru ca imi sunteti alaturi!”, a spus emotionata Bianca.

Aniversarea a continuat si acasa, in familie, unde vedeta a fost intampinata de sotul si fetita ei cu un cadou special si un imens buchet de lalele.
“Cadoul a fost o superba pereche de pantofi pe care mi-i doream foarte mult. Cea mai fericita, in aceasta ecuatie, a fost Sofia. I-am adus acasa o multime de baloane colorate”, a spus Bianca.

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net