Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre partidele ei de amor! Unde și cum îi place să facă dragoste

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 30 ian 2021, 09:30
Bianca Drăgușanu vorbește deschis despre amor
Sursa: paginadelifestyle.ro

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele destul de dezinhibate când e vorba de a vorbi despre partidele de amor.

Într-un interviu de mai demult, Bianca Drăgușanu dezvăluia unde îi place să facă amor.

"În pat, cred", a răspuns Bianca Drăgușanu, același răspuns pe care l-ar da, probabil, majoritatea femeilor. Bianca Drăgușanu a recunoscut că a făcut amor și în mașină.

Totodată, vedeta spune că ea nu face sex, ci dragoste.

"Nu sex, dragoste da!", a răspuns Bianca Drăgușanu la întrebarea "Cum vă place sexul", semn că vedeta dorește să fie sentimente atunci când întreține o relație intimă cu un bărbat.

Citește și: Urlete de durere la căpătâiul lui Marius, tânărul mort în explozia de la Călimănești. Ți se rupe sufletul!

Bianca Drăgușanu le sfătuiește pe femei să nu neglijeze acest aspect!

Bianca Drăgușanu consideră că amorul este extrem de important într-o relație și le sfătuiește pe femei să nu neglijeze sub nicio formă acest aspect, pentru că altfel vor avea probleme în relație.

"Viața sexuală trebuie să fie împlinită. Bărbaților le place sexul mult, iar un bărbat fără sex e ca un leu în cușcă. Deci, fetelor, niciodată să nu neglijați acest aspect. Sexul înseamnă 90% într-o relație", declara Bianca Drăgușanu.

Imagini exclusive # O nouă televiziune, Kanal D2, va intra în viața milioanelor de români, începând din această seară, de la 19:00!

Vedeta cunoscută de toată țara compara relațiile cu shaorma. "Relația e ca o shaorma cu de toate, chiar așa și este. Din ce este făcută o shaorma, așa și relațiile.

Carnea reprezintă ingredientul principal, adică pasiunea, chiar și psihologii spun că relația intimă este barometrul relației de cuplu, dacă în dormitor este bine, orice problemă se poate remedia. Este foarte important. Dacă nu ai carne în shaorma nu ai nimic. Mai avem cartofii prăjiți. Carbohidrații ăștia se depun și lasă și urme, ba o celuliltă, ba un colăcel, sunt atașamentul și recunoștința. Murăturile sunt șosetele aruncate prin casă, vasele nespălate de iubit sau paharul pe care îl lasă iubi peste tot.
Sosul de usturoi reprezintă toleranța. Dacă nu ai iubirea care să țină una legată de alta, ca lipia, e degeaba", declara Bianca Drăgușanu.

Se pare că fosta și actuala relație a Biancăi Drăgușanu, cea cu Alex Bodi, are de toate, întrucât cei doi au divorțat, dar sunt din nou împreună.