Bianca, detalii uluitoare despre Marian! „Marian era cu toată ondularea lui” Aflați ce reacții se vor stârni, joi, 6 octombrie, în Casa iubirii, într-o ediție de senzație, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

,

Marian, pus la zid de Bianca și apoi de Ionuț și Radu! Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, joi, 6 octombrie, într-o ediție incendiară!

În Casa iubirii continuă să fie o atmosfera tensionată deoarece unii dintre concurenți declanșează noi certuri aprige și situații conflictuale. În ediția de miercuri lucrurile s-au mai calmat, iar în aer a plutit dragostea, deoarece Bianca și Alin au avut o întâlnire romantică lângă piscină interioară, acolo unde concurență i-a pregătit noului ei partener o ședința de masaj dar și sărutări pasionale. Reacțiile celorlalți concurenți însă nu au întârziat să apară și astfel aceștia au lansat replici sceptice la adresa noului cuplu.

În ediția joi, Bianca va simți nevoia să recurgă la contraatac și va spune și ea la rândul ei cum a fost surprins Marian alături de una dintre fete.  

Bianca, detalii uluitoare despre Marian, unul dintre concurenții intrați recent în Casa iubirii! „Marian era cu toată ondularea lui” 

În ediția de joi a emisiunii Casa iubirii, Bianca va încerca să îl pună la zid pe Marian și va arătă tuturor cu ajutorul Andreei cum l-a surprins pe concurent în prezența fetei pe care vrea să o cunoască. Această va sublinia faptul că tânărul a apelat la mișcări lascive și la îmbrățișări tandre. 

Bianca: Eu o să fiu Marian! Și Marian era așa, față respectivă era așa și Marian era cu toată ondularea lui!

Marian: Păi m-am încălzit că nu e frumos ce faci!

Citeste si: Exclusiv! Xenia a fost trădată de Bianca după ce a avut mare încredere în ea și i-a povestit despre fosta ei relație: "Am avut încredere în ea!"

În timpul discuției aprinse iscata între Bianca și Marian, va interveni la un moment dat Ionuț, care îi va atrage atenția colegului sau să adopte un comportament adecvat față de toți ceilalți din casă pentru că în caz contrar acesta va schimbă foaia și lucrurile se vor înrăutăți pentru el. 

Ionuț: Cine crezi că ești tu?

Marian: Schimb foaia cu tine! Băieții au fost invidioși cu mine! Pe faptul că știu să vorbesc, că sunt deștept, că arăt și bine! Ce problema aveți cu mine! Nu va place fața mea?

Radu: Marian, nu are nimeni nimic cu tine că om! 

Citeste si: Diana pusă la zid în Casa iubirii! Fetele cred că tânăra ar avea încă legătură cu fostul ei iubit! „Nu era o discuție amoroasă” Iată cum s-a apărat Diana și ce detalii neașteptate au ieșit la iveală despre ea! 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Diana pusă la zid în Casa iubirii! Fetele cred că tânăra ar avea încă legătură cu fostul ei iubit! „Nu era o discuție amoroasă” Iată cum s-a apărat Diana și ce detalii...

Moscova își înfige adânc ghearele în inima Balcanilor: Un pro-rus, numit şef al serviciilor de informaţii din Serbia

Diana pusă la zid în Casa iubirii! Fetele cred că tânăra ar avea încă legătură cu fostul ei iubit! „Nu era o discuție amoroasă” Iată cum s-a apărat Diana și ce detalii...

Scandal de proporții în Casa iubirii! Sorin și Emanuel ajung la cuțite! „Pleacă acasă! Ești degeaba aici!” Iată până unde a ajuns conflictul celor doi concurenți!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies