Bianca de la "Puterea dragostei" a trecut prin patul lui Liviu Varciu? Fotografia vorbeste de la sine

Bianca de la "Puterea dragostei" a starnit in casa iubirii fel de fel de dezbateri aprinse din cauza personalitatii sale jucause si rautocioase pe care o are.

Controversata concurenta din show-ul matrimonial, difuzat pe Kanal D, a fost de multe ori acuzata ca este fatarnica si ca, de fapt, cand nu se afla sub atentia camerelor de filmat, este o cu totul alta persoana. Desi are numai 21 de ani, ceilalti concurenti ar mai fi spus despre ea ca a avut un trecut nu chiar linistit in ceea ce priveste relatiile amoroase cu diversi indivizi.

Mai mult, ar fi existat discutii cum ca, in urma cu nu mult timp, inainte sa se intre in casa "Puterea dragostei", Bianca ar fi fost escorta.

Cate dintre aceste zvonuri or fi adevarate, numai ea stie. Cert este ca exista in mediul online fotografii in care se afiseaza la bratul unor persoane din showbiz-ul romanesc, cunoscute pentru apetitul lor nestavilit fata de reprezentantele sexuluii frumos.

Cum este fotografia de mai jos, postata pe profilul Biancai de Facebook, in care apare, intr-un club, alaturi de fostul membru al trupei L.A., Liviu Varciu.

Despre Varciu stim ca este fainos pentru sutele de aventuri pe care le-a avut cu fel de fel de femei, mai mult sau mai putin cunoscute, iar aceasta poza a ridicat anumite semne de intrebare din partea celor care ii urmaresc activitatea pe retelele de socialziare.

O fi fost sau nu ceva intre ei?

Iata fotografia:

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate