Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat! Au apărut primele imagini cu ea în fața camerei, înainte de a intra în emisiune

Bianca Comanici

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat.


In articol:

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat. Fanii emisiunii au descoperit imagini cu concurenta de la Kanal D în ipostaze compromițătoare. Blondă și îmbrăcată în lenjerie sexy, concurenta a făcut show în fața camerei de filmat.

Și alți concurenți de la Puterea Dragostei au făcut videochat 

Printre concurenții de la Puterea Dragostei care au făcut videochat se numărăr și Bogdan Mocanu, Cezar, Raluca Munte, Larisa (n.r. - iubita lui Adrian Iancu) și Roxana. 

Bogdan Mocanu și Roxana au declarat că au făcut videochat pentru puțin timp. Raluca Muntea a plâns atunci când imaginile compromițătoare au ieșit la iveală și a spus că a făcut acest lucru doar pentru a-și ajuta părinții cu bani. Ea a povestit că fostul ei iubit a fost cel care a ajutat-o după ce s-a lăsat de aceasă meserie și că a mers la terapie pentru a trece peste șocul emoțional. 

Larisa de la Puterea Dragostei, iubita lui Adrian, a fost singura care nu și-a scuzat trecutul și care a recunoscut că a făcut destui bani pentru a-și deschide o afacere. În plus, după ce a părăsit emisiunea, ea a revenit la videochat pentru a stânge bani pentru un apartament. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies