Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat! Au apărut primele imagini cu ea în fața camerei, înainte de a intra în emisiune

,
Bianca Comanici
Bianca Comanici

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat.


In articol:

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat. Fanii emisiunii au descoperit imagini cu concurenta de la Kanal D în ipostaze compromițătoare. Blondă și îmbrăcată în lenjerie sexy, concurenta a făcut show în fața camerei de filmat.

Și alți concurenți de la Puterea Dragostei au făcut videochat 

Printre concurenții de la Puterea Dragostei care au făcut videochat se numărăr și Bogdan Mocanu, Cezar, Raluca Munte, Larisa (n.r.- iubita lui Adrian Iancu) și Roxana. 

Bogdan Mocanu și Roxana au declarat că au făcut videochat pentru puțin timp. Raluca Muntea a plâns atunci când imaginile compromițătoare au ieșit la iveală și a spus că a făcut acest lucru doar pentru a-și ajuta părinții cu bani. Ea a povestit că fostul ei iubit a fost cel care a ajutat-o după ce s-a lăsat de aceasă meserie și că a mers la terapie pentru a trece peste șocul emoțional. 

Larisa de la Puterea Dragostei, iubita lui Adrian, a fost singura care nu și-a scuzat trecutul și care a recunoscut că a făcut destui bani pentru a-și deschide o afacere. În plus, după ce a părăsit emisiunea, ea a revenit la videochat pentru a stânge bani pentru un apartament. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Turcu, in conflict urias cu Andreea Oprica! Nu a mai rezistat si s-a dus la ea! Ce a urmat

Ciolacu nu vrea o altă variantă decât cea a alegerilor anticipate: Iohannis nu trebuia să formeze un guvern din pierzători

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Livian a rupt tacerea! S-a impacat sau nu cu Bianca?! A facut anuntul dupa ce si-au luat cadouri de Vallentine's Day

Andra a facut anuntul: "L-am prins pe Bogdan in ipostaze nedorite"! Imaginile soc cu Mocanu

Partenerii nostri:

Cookies