Natalia, singura care cunoaște secretul Biancăi de la Casa Iubirii. De ce concurenta este cuprinsă mereu de crize de gelozie: "Nu cred că va vrea să vorbească"

,
Bianca Si Natalia la Casa Iubirii

Bianca si Natalia sunt foarte apropiate

[Sursa foto: Instagram]

Natalia, una din fostele concurente de la Casa Iubirii, si-a caracterizat fostii concurenti care au ramas la Casa Iubirii.


In articol:

Cât timp a stat în show-ul matrimonial Casa Iubirii, Natalia a avut ceva timp la dispoziție pentru a-și cunoaște colegele și colegii și să își facă o părere despre fiecare.

Așa se face că după ce a fost eliminata, lucru neașteptat și șocant pentru Natalia, a povestit pentru Culisele Iubirii despre fiecare concurent despre care și-a format deja o părere. Un lucru care a ținut să îl precizeze a fost detaliul pe care l-a subliniat în caracterizarea Biancai care se afla într-o relație cu Adrian.

Natalia, despre crizele de gelozie ale Biancai: "Este normal sa se comporte asa"

Natalia stie despre secretul Biancai de la Casa Iubirii

Natalia a dezvaluit secretul Biancai de la Casa Iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este și cum arată sora Siminei Loica. Detalii cutremurătoare dezvăluite de fosta concurentă de la Puterea Dragostei despre ea

Daca acum câteva săptămâni era totul lapte și miere intre ei, acum lucrurile par că au luat o întorsătură nefavorabila pentru concurenta care s-a trezit cu o avalanșă de reproșuri din partea iubitului ei în ce privește atitudinea ei fata de el subliniind într-una din întâlnirile lor că nu îi convine să fie îngrădit și nici controlat. Cu privire la acest aspect, Natalia a povestit despre Bianca faptul că este foarte geloasa și asta nu este un lucru bun în relația pe care o are în Casa Iubirii: "Oare de ce a făcut asta, oare ce zice, ar trebui să stea puțin mai potolita. Stiu de ce e așa geloasa, stiu istoria ei, stiu de ce se comporta așa, totul are o logica.

A trecut prin niste chestii mai puțin frumoase de care ea nu vrea să vorbească. Știind chestiile astea, este normal să facă așa."

Natalia si-a caracterizat fostii colegi de la Casa Iubirii

Citeste si: Simina Loica pune punctul pe "i": "A venit la noi în casă, a stat cu Alex în pat. Eu eram sus cu copilul, ei dansau"

Dragoș este sufletul Casei chiar daca îl votam. Este foarte impulsiv, asta este minusul lui. Nu cred că este violent sau o persoana rea. Trebuie să știe unde să se oprească. E sincer, e transparent, dar e bine să filtrezi lucrurile.  Larisa, nu stiu ce să spun despre ea. Nu stiu daca ea este așa sau câteodată poate spune ceva să fie pe placul băieților. Nu stiu daca e asta, a povestit Natalia.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Damian Drăghici a spus când a putut recunoaște că este țigan: „Am început să folosesc asta în beneficiul meu”

Vești uriașe pentru sute de români! Se dau noi sume de bani de la Guvern

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Jador, fotografia care i-a băgat în sperieți pe toți fanii! De ce a fost pus artistul pe perfuzii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies