Bianca, atac direct la adresa lui Sorin. Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, miercuri, 18 mai, de la ora 10:00 și de la 17:00

,

Noua concurentă din Casa Iubirii îi pune pe jar pe băieți. Sorin este direct vizat de Bianca.


In articol:

Bianca, noua concurentă din Casa Iubirii, îi pune pe jar pe băieți. Tânăra a pus ochii pe Sorin, deși este prietena Nataliei. Se pare că tânăra nu mai ține cont de prietenie și încearcă să obțină ceea ce își dorește, cu orice preț.

Bianca se întoarce împotriva lui Sorin

Deși a intrat în casă pentru Sorin, Bianca lansează un atac direct la adresa lui, după ce tânărul i-a spus că îi plac fetele fit, iar noua concurentă are forme prea mari pentru gusturile lui. 

Costi a spus despre Bianca că este superbă și are câte puțin din toate. Unul dintre băieți a precizată că ”Atunci când Bianca apare, Natalia nu mai există”.

Sorin: Ai o voce foarte caldă și vorbești foarte bine.

Bianca: Da, caldă de fată grasă.

Albert: Asta ai înțeles tu?

Bianca: Da, asta am înțeles.

Bianca a intrat în Casa Iubirii pentru Sorin, deși știa că acesta este în cunoaștere cu Natalia, prietena ei.

Citeste si: Albert Oprea, noul concurent care va pasi in “Casa iubirii”, o noua provocare, de aceasta data in dragoste

Ionuț și Larisa își fac ochi dulci

Între Ionuț și Larisa pare că se înfiripă ceva. Cei doi au fost surprinși împreună la piscina și au vorbit mai în detaliu despre ei. Larisei îi place foarte mult de Ionuț și i-ar plăcea să-l cunoască mai bine.

”Mi-ar plăcea să fi mai mult axată pe tine”, a spus Ionuț.

Natalia și-ar dori să-l cunoască mai bine Albert, deși tânărul se afla în piscină cu Natalia.

”Dacă era aici, l-aș fi invitată pe băiatul nou, chiar dacă este acum cu Grațiela”

Un sărut neașteptat ar putea avea loc în ediția de mâine a emisiunii ”Casa Iubirii”. Natalia și Radu ar putea avea primul sărut, ceea ce nu-i pică deloc bine lui Sorin.

Citeste si: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Andreea Mantea: ”Mă ustură de mor” Prezentatoarea Tv a făcut anunțul pe o rețea de socializare

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizie istorică a UE: Maşinile pe benzină şi motorină, interzise. Cum îi va afecta măsura pe români

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Andreea Mantea: ”Mă ustură de mor” Prezentatoarea Tv a făcut anunțul pe o rețea de socializare

Reacția ONU, după apelul lui Zelenski privind excluderea Rusiei: 'Toate deciziile de acest gen trec prin Consiliul de Securitate'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Andreea Mantea, mesaj neașteptat la primele ore ale dimineții. Ce le-a transmis vedeta internauților:”Este în propriile mâini”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies