Benzina se scumpește iar! Cât costă, la pompă, astăzi litrul de benzină și cel de motorină

,
Benzinărie

Benzina se scumpește iar!

[Sursa foto: pexels.com]

Prețul benzinei înregistra o nouă creștere miercuri, 25 mai 2022. Iată cât costă acum litrul de benzină și cel de motorină.


In articol:

Benzina se scumpea miercuri cu cel puțin 4 bani. De la 8.06 lei litrul, benzina standard se găsea cu cel puțin 8.10 lei litrul, la o singură benzinărie din Capitală, Petrom, aflată în sectorul 5, pe Str. Dr. Herescu Petre, nr. 2 A.

Litrul de benzină standard se mai vindea cu 8.11

lei la câteva benzinării Lukoil.

Benzinăriile OMV și MOL vindeau miercuri, 25 mai 2022 litrul de benzină standard cu peste 8.20 lei pe litru.

Și litrul de benzină superioară se vindea cu un preț cu cel puțin 4 bani mai mare. De la 8.23 lei, cât era cel mai ieftin litru de benzină superioară, miercuri, 25 mai 2022 cel mai ieftin litru de benzină superioară se comercializa cu cel puțin 8.27 de lei. Acest preț se găsea la câteva stații de alimentare Lukoil.

În privința prețului motorinei, acesta nu prezenta modificări miercuri, nici în ceea ce privește motorina standard, nici în privința motorinei superioare.

Tanara alimentand zambind

Puține motive de zâmbit la benzinărie. Prețul benzinei a crescut din nou

[Sursa foto: pexels.com]

Citeste si: Ce se întâmplă cu prețul benzinei și cel al motorinei marți, 24 mai! Care e prețul unui litru de carburant

Scumpiri de neoprit la benzină și motorină!

Prețul benzinei și cel al motorinei cresc constant. Scăderile s-au petrecut în foarte puține zile de când a început războiul, iar acestea au fost nesemnificative. 

În schimb se înregistrează în fiecare săptămână creșteri de câțiva bani la benzină și motorină.

În ultimul an motorina s-a scumpit în România cu 60%, cea mai mare creștere din Uniunea Europeană. Totodată, benzina s-a scumpit cu peste 35%.

Și proprietarii de mașini hybrid (benzină+GPL) au fost puternic afectați de scumpirile la carburant. Ei trebuie să alimenteze cu benzină, după pornire, la un interval mai scurt sau mai lung de timp (în funcție de anotimp) mașina circulând pe gaz. Gazul natural, chiar dacă este mai ieftin decât benzina și motorina (de circa două ori) a înregistrat în ultimul an o creștere de 85%.

"În fiecare zi carburantul se scumpește cu câțiva bani", declara, pentru  kanald.ro, anagajatul unei stații de alimentare TSV, aflată pe Șoseaua Alexandriei, în zona localității Bragadiru.

Citeste si: Ce se întâmplă cu prețul benzinei și cel al motorinei marți, 24 mai! Care e prețul unui litru de carburant

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Preț benzină și motorină luni, 23 mai 2022: Cu cât se vinde litrul de carburant la începutul săptămânii

Date alarmante de la Agenția Europeană a Mediului: fumatul pasiv, poluarea, statul la soare și azbestul cauzează 10% din cancerele din lume

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Preț benzină și motorină joi, 19 mai 2022. Ce au putut observa șoferii care au alimentat în această dimineață

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies