Bataie ca dupa blocuri intre Tonciu si Gabi Cristoiu! Andreea a pus-o la punct pe iubita lui Mitea cu cateva picioare date din ura

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 oct 2020, 07:05

Scandalul dintre Tonciu si Gabi a luat amploare in momentul in care cele doua au iesit din direct, din platoul emisiunii WOWbiz unde s-au certat si si-au aruncat acuze la greu.

Cele doua s-au intalnit pe coridoarele televiziunii si spiritele s-au incins iar. Gabriela a continuat sa se ia de Andreea si, la un moment dat, Tonciu si-a iesit din fire cand a fost acuzata de Dodo ca a intretinut raporturi sexuale cu Marius Baldovin. VEZI VIDEO de SENZATIE pe wowbiz.ro!

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies