Bani de la Primăria Capitalei pentru familiile monoparentale. Ce condiţii trebuie îndeplinite

,
Bani

Bani de la Primăria Capitalei pentru familiile monoparentale.

[Sursa foto: PixaBay]

Primăria Capitalei a acordat în 2021 ajutoare financiare pentru familii monoparentale. La fel ca și în anul 2022, multe familii vor primi bani din partea Primăriei


In articol:

Primăria Capitalei a acordat în 2021 ajutoare financiare pentru 1.607 de familii monoparentale din Bucureşti. La fel ca și în anul precedent, și în 2022, multe familii vor primi bani de la Primăria Capitalei, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti.

bani

Primăria Capitalei acordă ajutoare financiare pentru familii monoparentale.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Se dau 1200 de lei de la stat! Cine poate beneficia de această sumă și ce condiții trebuie să îndeplinească

Bani de la Primăria Capitalei pentru familiile monoparentale

În anul 2021, peste 1.600 de familii monoparentale din București au primit un ajutor financiar din partea Primăriei Generale. Mai exact, este vorba despre mame care își cresc singure copiii și care au primit un sprijin din partea instituției.

Citeste si: Șomaj tehnic în 2022. Care sunt modificările principale pentru anul acesta

"Peste 1.600 de mame singure din Bucureşti au beneficiat de ajutor financiar din partea Primăriei Capitalei în anul 2021.

Primăria Capitalei, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, a acordat în anul 2021 ajutoare financiare pentru 2.959 copii ce provin din 1.607 familii monoparentale, după cum urmează: pentru familia al cărei venit mediu lunar/membru de familie se situează până la 200 lei (inclusiv)- 300 lei pentru familia cu un copil, 600 lei pentru familia cu 2 copii, 900 lei pentru familia cu 3 copii şi 1.200 lei pentru familia cu 4 sau mai mulţi copii;  pentru familia al cărei venit mediu lunar/membru de familie se situează peste 201 lei şi până la 530 lei inclusiv- 200 lei pentru familia cu un copil, 400 lei pentru familia cu 2 copii, 600 lei pentru familia cu 3 copii şi 800 lei pentru familia cu 4 sau mai mulţi copii", se arată într-un comunicat de presă remis, miercuri, Agerpres de Primăria Municipiului Bucureşti.

Iată ce trebuie să facă persoanele care vor să acceseze aceste fonduri. „Primăria Capitalei susţine în continuare familiile monoparentale şi le informează că pot depune dosarele la sediul DGASMB din str. Constantin Mille nr. 10, sector 1 (pe bază de certificat verde) sau online, la adresa de mail nounascutisimonoparentale@dgas.ro.”

 

Citește-ne pe

Citește și:

SPECIAL | Povestea Smarandei Brăescu, femeia fantastică a României

Sfinții Constantin și Elena, sărbătoare cu cruce roșie în calendarul creștin ortodox. Ce nu ai voie să faci sâmbătă, 21 mai 2022

Începe nebunia - CDC-ul din SUA declară alertă. OMS se reunește de urgență, din cauza virusului variola maimuței

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Părinții români care au plecat cu copilul în Germania în timpul anului școlar riscă o amendă de 5.000 de lei. Ce prevede legea în România

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies