Aya și Marinescu se despart?! Frumoasa concurentă, revoltată de scenele fierbinți din camera roșie!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 iul 2022, 23:55
Aya și Cristian Marinescu
Sursa: captura video Kanal D

Aya l-a luat la rost în emisiunea de astăzi pe Cristian Marinescu pentru scenele fierbinți de ieri din camera roșie!

Aya e foarte supărată pentru că iubitul ei, Cristian Marinescu, s-a lăsat dezbrăcat de Delia în camera roșie.

Aya l-a certat foarte tare pe Marinescu, ce a încercat să îi explice că totul a fost o joacă și o glumă. Lucrurile au mers nepermis de departe între Marinescu și Delia, iar Aya nu pare dispusă să treacă acest lucru cu vederea.

Nu numai că Delia l-a dezbrăcat, dar

cei doi au stat și foarte aproape unul de celălalt, ca doi îndrăgostiți.

Cristian Marinescu a fost astăzi chiar violent verbal cu Delia, fiindcă încearcă să păstreze cuplul pe care îl are cu Aya. Marinescu a luat-o la rost pe Delia, spunându-i că vrea o relație cu el! Nu e prima oară când Marinescu face astfel de afirmații, el spunând și despre Andrada că îl place cu toate că Andrada avea

la momentul respectiv un cuplu cu Andrada.

Cristian Marinescu, un concurent foarte controversat

Cristian Marinescu a reușit să își pună mai toată casa Puterea dragostei în cap. În emisiunea de astăzi s-a certat din nou cu George, vechiul lui inamic.

Citește și: Soțul lui Emily Burghelea a dat de înțeles că urmează să devină iar părinți

George este de părere că Marinescu încearcă să atragă atenția, scopul lui fiind să adune susținere și voturi.

Strategia, dacă este adevărat ce crede George, merge fiindcă Marinescu a reușit deseori să fie declarat concurentul săptămânii.

Cristian Marinescu a intrat în conflict și cu singurii lui prieteni de la Puterea dragostei sezonul 3, Nicos și Alexandra. Și nu numai că a intrat în conflict, dar s-a certat extrem de rău cu amândoi.

Puterea Dragostei 3 ianuarie 2022: Final de poveste pentru un cuplu:

"Te pup, pa pa!", i-a transmis Alexandra lui Marinescu rupând orice legătură cu el. Sora Adrianei Cărare a susținut și că Marinescu s-ar fi dat la ea. Cristian Marinescu a format, pentru o scurtă perioadă, un cuplu cu Andreea, fosta iubită a lui Seba. Atât Andreea, cât și Seba au părăsit competiția Puterea dragostei.

Citeste si: Scene fierbinți la Puterea dragostei: Delia l-a dezbrăcat pe Marinescu în camera roșie! Reacția iubitei lui, Aya

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?