”Aveam o casă mică, dormeam câte cinci oameni în pat" Sorinel Copilul de Aur, despre cum i s-a schimbat radical viața după ce l-a cunoscut pe Dan Bursuc. Ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat din muzică

Author: Madalina Maftei

Ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat din muzică

Sursa: Captură YouTube

Sorinel Copilul de Aur, așa cum este cunoscut de toată România, este invitatul din această săptămână din cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”.

Sorinel Copilul de Aur, pe numele său Alecu Sorin, este unul dintre cei mai apreciați maneliști de la noi. Înainte să cunoască succesul răsunător, artistul a avut o viață grea, trăia într-o casă de chirpici alături cei opt frați ai săi, pentru care a făcut sacrificii imense. Norocul i-a surâs când l-a cunoscut pe Dan Bursuc, care l-a luat sub aripa sa.

Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii bani câștigați din muzică

Invitat în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, Sorinel își amintește cum parcă ieri a ajuns acasă de la prima cântare la care a câștigat primii săi bani. 

Citește și: Care este cea mai mare nebunie pe care a făcut-o Pescobar vreodată: ”Ea știa două cuvinte în engleză, eu două în rusă” Ce i s-a întâmplat antreprenorului în timp ce zbura către Moscova

În ciuda succesului pe care îl are, artistul a rămas același om și nu a uitat de unde a plecat. Acesta a dezvăluit că primii bani pe care i-a făcut din muzică i-a dus acasă la părinții săi pentru a cumpăra mâncare și haine pentru ceilalți șapte frați ai săi. 

Manelistul își amintește că și-a oprit și el o sumă modică pentru a-și cumpăra bicicleta la care visa de foarte

mult timp.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

”Acum, când ajung acasă, îmi aduc aminte că aveam casa mică, casa bătrânească în care noi am crescut în ea, dormeam câte cinci inși în pat. Foarte greu, o casă normală, făcută din chirpici, acoperișul din

carton și când am ajuns acasă și m-au văzut mama și tata, au început să plângă, m-au luat în brațe, m-au pupat și am scos banii din buzunar și i-am dat lui mama și lui tata: uite, mergeți să faceți piața, să luați de mâncare, haine pentru ceilalți frați. Țin minte că mi-am oprit doar 200 de mii, așa se spunea atunci. Mi-am oprit banii ăia ca să-mi iau o bicicletă, asta a fost cea mai mare dorință a mea, toți copiii aveau biciclete. Eu le cântam la toți de foc să-mi dea bicicleta să mă plimb, că nu aveam.”, a dezvăluit Sorinel Copilul de Aur.

Veste teribilă! Frații de Aur, implicați într-un accident ingrozitor!

Sorinel îi este recunoscător nașului său pentru tot ce a făcut pentru el și pentru că i-a schimbat radical viața. Dan Bursuc este ca un al doilea tată pentru artist. 

Citește și: ”Cu amant de succes ajuți femeia” Paul Nicolau, dezvăluiri incendiare despre viața amoroasă