Avea dureri mari cand facea sex si doctorii spuneau ca are o boala cu transmitere sexuala. Adevaratul motiv al durerilor e de necrezut!

,

Marie Cuthbertson, acum in varsta de 50 de ani, a suferit de dureri necunoscute dupa sex, in primii ani de casatorie.

Fiecare doctor pe are Marie l-a consulat i-a spus ca, cel mai probabil, sufera de o boala cu transmitere sexuala si i-a prescris un antibiotic.
"Niciun doctor nu a crezut ca sufer de o reactie alergica la sex. Imi spuneau ca asa ceva nu e posibil si sugerau ca sotul meu m-a inselat", a povestit ea.
cei doi au incercat sa ignore problema si sa se bucure de viata sexuala, insa durerile au continuat, Marie convingandu-se ca are o reatie la actul sexual in sine. "Inflamarea aparea la cateva ore dupa sex. Eram sigura a nu e o infectie", a  marturisit Marie.
In urma cu zece ani, Marie a intrat in legatura un un medic de la o clinica de urologie. "I-am spus ca eu cred ca sunt alergica la sex. MI-a spus ca a citit rapoarte medicale care spuneau ca alergia e posibila", a povestit ea.
Doctorul i-a sugerat ca ar putea fi alergica la sperma si ca singura solutie sunt prezervativele. Astfel, simptomele dureroase au disparut.
Dr Michael Carroll, de la Universitatea Metropolitana din Manchester, a declarat ca pana la 12% dintre femei sufera de o astfel de reactie alergica, insa multe nu sunt diagnosticate, pentru ca nu indraznesc sa apeleze la un medic.
Alteori, diagnosticul pus este gresit, pentru ca simptomele sunt asemanatoare cu ale dermatitei sau cu ale unor boli cu transmitere sexuala.

Fiecare doctor pe are Marie l-a consultat i-a spus ca, cel mai probabil, sufera de o boala cu transmitere sexuala si i-a prescris un antibiotic. "Niciun doctor nu a crezut ca sufer de o reactie alergica la sex. Imi spuneau ca asa ceva nu e posibil si sugerau ca sotul meu m-a inselat", a povestit ea.

Cei doi soti au incercat sa ignore problema si sa se bucure de viata sexuala, insa durerile au continuat, Marie convingandu-se ca are o reatie la actul sexual in sine. "Inflamarea aparea la cateva ore dupa sex. Eram sigura a nu e o infectie", a  marturisit Marie.

In urma cu zece ani, Marie a intrat in legatura un un medic de la o clinica de urologie. "I-am spus ca eu cred ca sunt alergica la sex. MI-a spus ca a citit rapoarte medicale care spuneau ca alergia e posibila", a povestit ea. Doctorul i-a sugerat ca ar putea fi alergica la sperma si ca singura solutie sunt prezervativele. Astfel, simptomele dureroase au disparut.

Dr Michael Carroll, de la Universitatea Metropolitana din Manchester, a declarat ca pana la 12% dintre femei sufera de o astfel de reactie alergica, insa multe nu sunt diagnosticate, pentru ca nu indraznesc sa apeleze la un medic. Alteori, diagnosticul pus este gresit, pentru ca simptomele sunt asemanatoare cu ale dermatitei sau cu ale unor boli cu transmitere sexuala.

 

 

Citește și:

Tipuri de tunsori pentru păr creț și față rotundă

Adevărul nespus despre dovlecei. Ce greșeală fac toți românii când cumpără dovlecei

Adevărul neștiut despre usturoi. Ce greșeală fac românii când mănâncă usturoi

Ananas toxic: cand devine ananasul toxic. Semnele la care trebuie sa te uiti

Broccoli toxic: pericolul ascuns din broccoli, de care putina lume stie


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies