Aurel Padureanu vrea să o dezgroape pe Cornelia Catanga! "Mă pregătesc pentru cel mai trist Crăciun" Regretata artista trimite mesaje din lumea de dincolo!

,

Soțul Corneliei Catanga își dorește îi schimbe mormântul îndragitei sale soții, după cum această ar fi vrut.


In articol:

Regretata artistă de muzică lăutărească, Cornelia Catanga s-a stins din viață la vârstă de 63 de ani, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, care a dus la declanșarea unor afecțiuni mai vechi ce au dus la deces. Dispariția tragică a celebrei artiste a lăsat în urmă multă suferință și o durere imensă pentru fiul ei, Alexandru și pentru soțul Aurel Pădureanu, care au venerat-o.

Aurel Padureanu vrea să o dezgroape pe Cornelia Catanga! "Mă pregătesc pentru cel mai trist Crăciun"

La mai bine de nouă luni de la moartea fulgerătoare a Corneliei Catanga, soțul ei, Aurel Pădureanu a decis să îi refacă mormântul acesteia, pentru a-i îndeplini ultima ei dorința. Artistul a hotărât să îi cimenteze mormântul, până când va pregătit cavoul, deoarece Catanga nu își dorea să fie înmormântată direct în pământ.

Invitat în platoul Teo Show, Aurel Pădureanu a mărturisit că a trecut prin cea mai dificilă perioada a vieții sale, după ce și-a pierdut soția pe care a iubit-o enorm, iar in prezent se confrunta si cu probleme financiare mari.

"A fost totul pentru mine, Cornelia! Noi nu ne-am despărțit niciodată! Am avut o căsnicie superbă, extraordinar de frumoasă! Ne-am divinizat unul pe celălalt! Pentru mine a fost groaznic, va puteți imagina și mă doare faptul cum a fost înmormântată! Pentru că îmi spunea: <<Mi-e frică, Mitică și de gânganie!>> Ea era o ființă sensibilă! Era fricoasă!

Și am băgat-o direct în pământ și va puteți imagina! Nu vreau altceva decât, acum când se împlinește un an, am înțeles că se poate! Vreau să-i cimentez pe lângă ea, să scot pământul să cimentez și să fac cu cripta așa deasupra! Să fie și pentru mine, am și eu o vârstă, eu am 71 de ani! Ferească Dumnezeu! Că nu există mâine! Există doar azi!",
a spus Aurel Pădureanu.

Citeste si: Aurel Pădureanu trece prin clipe de coșmar! Soțul Corneliei Catanga a făcut dezvăluiri cutremurătoare: ”Nu am avut un ban de pâine!”

Artistul a mai subliniat și faptul că nu cu multă vreme înainte de deces, Cornelia Catanga și-a prevestit moartea, când după sărbătorile de iarnă a spus că simțea faptul că nu va mai apucă următorul Crăciun.

Mai mult decât atât, Aurel Pădureanu a mărturisit că soția să îi trimite semne și mesaje din lumea de dincolo.

"Eu mă rog la Dumnezeu, cu gândul asta în permanentă și spun: <<Doamne, trimite-mi un mesaj>> Am visat-o de vreo două ori, a venit în visul meu, s-a băgat lângă mine în pat, ușor, că ea știa că mă sperii și mi-a spus: <<Ai grijă, Mitică, de Alexandru să-și urmeze drumul lui în viață>> Atâta și a dispărut de lângă mine! Parcă vine o mâna ocrotitoare în permanentă!", a mai spus Aurel Pădureanu.

Citeste si: Alexandru Padureanu, fiul regretatei Catanga, mesaj cutremurator, la o luna de la moartea artistei! "Mi-e un dor de tine de ma sufoc!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Alexandru Padureanu, fiul regretatei Catanga, mesaj cutremurator, la o luna de la moartea artistei! "Mi-e un dor de tine de ma sufoc!"

Poți rămâne fără actele de identitate dacă nu dovedești că locuiești la adresa din Buletin. ADIO și cu zeci de persoane la aceeași adresă (proiect)

Imaginile cu momentul în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa stârneau un val de reacții. Mulți s-au gândit că între ei ar fi o relație amoroasă, dar acum a ieșit...

Aurel Padureanu, situatie dramatica dupa decesul Corneliei Catanga! Unde locuiesc acum artistul si fiul sau, Alexandru

Aurel Pădureanu trece prin clipe de coșmar! Soțul Corneliei Catanga a făcut dezvăluiri cutremurătoare: ”Nu am avut un ban de pâine!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies