Atmosfera de sărbătoare din Casa iubirii, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, va fi umbrită de lacrimile amare ale Ancăi! „Tu suferi pentru cineva din afară?” Aflați dezvăluirile tulburătoare ale concurentei, joi, de la 10:00 și 16:30!

Author: Ana Filip
Actualizat: 30 nov 2022, 19:12
Foto(6)

În ediția de joi, 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, concurenții din Casa iubirii au avut parte de momente neașteptate! Anca a făcut dezvăluiri cutremurătoare din culisele vieții sale!

Joi, în Casa iubirii, atmosfera de sărbătoare se va continuă cu ocazia zilei de 1 Decembrie, deoarece concurenții vor sărbători Ziua Națională a României cu multă voie bună, lăsând deoparte toate tensiunile și neînțelegerile vechi. Însă cu toate acestea, armonia va fi umbrită de lacrimile amare vărsate de Anca. Tânăra va fi surprinsă la un moment dat lăcrimând și va stârni curiozitate tuturor concurenților, care o vor asalta cu multe întrebări pentru a află ce anume i se întâmplă de fapt.

Atmosfera de sărbătoare din Casa iubirii, de 1 Decembrie, va fi umbrită de lacrimile amare ale Ancăi! „Tu suferi pentru cineva din afară?”

În ediția de joi, atmosfera din Casa iubirii a fost inițial una de sărbătoare, concurenții au marcat cu voie bună și armonie Ziua Națională a României, de 1 Decembrie și au transmis urări calde românilor de pretutindeni.

Însă lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată în clipa în care Sorin o va întreba pe Anca de ce a plâns de dimineață, iar concurenta va fi luată prin surprindere de curiozitatea băieților. Mai mult decât atât, Emanuel că îndrăzni să o întrebe pe Anca dacă nu cumva ea suferă, de fapt, pentru cineva din afară emisiunii.

În cele din urmă, Anca va purta o conversație cu Nicoleta, care încearcă să îi ofere sprijinul ei, întrebând-o ce anume i s-a întâmplat.

Concurenta va mărturisi că nu se regăsește de câteva zile, dar și faptul că a trăit momente cumplite, despre care nu știe nimeni, nici măcar părinții săi.

Citește și: Bianca, luată la întrebări de Andreea Mantea! „Unde ai dormit și cu cine? De ce este supărat Alin?” Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza geloziei partenerului ei! Cine este misteriosul tânăr care a intervenit între cei doi îndrăgostiți?

Sorin: Anca de ce ai plâns de dimineață?

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Emanuel: Anca, tu suferi pentru cineva din afară?

Anca: Nu știu! Nu mă regăsesc!

Nicoleta: Și care este rezolvarea?

Anca: Ceea ce am trăit eu, ei nu știau, nici nu aveau idee!

Nicoleta: Da... Dar sunt părinții tăi!

Nona, lovitură neașteptată pentru Patrick! Concurenta solicită o întâlnire cu Ionuț! „Crezi că sunt jocuri? Nu sunt jocuri! Am spus că nu sunt jocuri!” Aflați cum va reacționa Patrick, miercuri, in Casa iubirii, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D!

Anca: Ei nu merită să aibă griji pentru că eu am fost proastă!

Citește și: Cine este Claudia, noua concurentă din Casa iubirii? Iată cine este băiatul pe care îl place și cum a reacționat actuala lui parteneră! „Nu știu dacă m-aș băga foarte agresiv, dar chiar aș vrea să-l cunosc!”

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies