"Ați dat bani să întrețineți relații intime cu o minoră?" Codrin Stefanescu, adevărul despre scandalul sex-gate la Alba

,
40 de intrebari cu Denise Rifai. Ati dat bani sa intretineti relatii intime cu o minora?

Codrin Stefanescu, adevarul despre scandalul sex-gate de la Alba Iulia

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Codrin Stefanescu a facut dezvaluiri in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai despre scandalul sex-gate la Alba.


In articol:

Numele Codrin Stefanescu a fost implicat într-un scandal uriaș pe care presa l-a numit sex-gate la Alba.

Totul a început în 2003 când o minora de 16 ani din Alba a susținut că ea și alte fete au fost obligate să întrețină relații sexuale cu polițiști, procurori, judecători și chiar parlamentari: "Eram obligate să ne culcam cu anumite personalități din oraș. Una din prietenele mele s-a culcat cu parlamentarul de Alba, Codrin Stefanescu."  

La scurt timp, presa a intrat în posesia unor înregistrări în cadrul cărora  Sergiu Poliopol, directorul unui post local din Alba-Iulia a încercat să convingă una din minorele implicate în dosarul sex-gate la Alba să își schimbe declarațiile. Îi spunea așa: "Aburește-i, nu mai vorbi de Codrin Stefanescu, nu mai vorbi de cazul asta, îl consideram închis." Într-un final, minora și-a retras declarația, iar numele lui Codrin Stefanescu a fost scos din dosar.

40 de intrebari cu Denise Rifai. Codrin Stefanescu despre ce se ascunde in spatele scandalului sex-gate la Alba Iulia

40 de intrebari cu Denise Rifai. Codrin Stefanescu, adevarul despre scandalul sex-gate.

Ce a spus Codrin Stefanescu despre scandalul sex-gate Alba Iulia

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Ați dat bani să întrețineți relații intime cu o minora?" a fost întrebarea roșie care l-a vizat pe politicianul Codrin Stefanescu.

Codrin Stefanescu: "Niciodată. Scandalul sex-gate de la Alba-Iulia vizează proiectul Roșia Montana. Atunci s-a scris mult pe chestia asta. Eu am fost parlamentar o singura data, intre 2001-2004. În partid sunt doua opinii, unii voiau proiectul Roșia Montana, adică a cianurii, unii nu. Printre cei care erau "NU" era chiar premierul Adrian Năstase. Eu eram NU cianurii.

Citeste si: Codrin Ștefănescu și-a pierdut răbdarea: „Când faci întrebarea verifici, Denise Rifai!” Un interviu incendiar în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la 22.45, pe Kanal D

40 de intrebari cu Denise Rifai. Codrin Stefanescu impotriva exploatarii cu cianuri la Rosia Montana

Și pentru că se făceau presiuni mari în Parlament, inclsuiv în presa, am făcut o masa în Alba care au mers pe varianta NU și toate mizeriile care au venit au fost pe baza acestei întâlniri. Nu că s-a închis dosarul, au fost procese, au fost nebunie, fetele care au fost la tribunal au spus că nici macar nu au fost în momentul ăla.

Nu că nu le știam. Rămân urme, n-am dat detalii, întâlnirea carea avut loc a fost:"Suntem împotrivă cianurii de la Roșia Montana, chestie pe care mi-o mențin și azi." 

 

Citește-ne pe

Citește și:

De ce nu vorbește Ramona Bădescu corect limba română? Adevăratul motiv: „Cuvintele se mai uită, dar le am în suflet!”

În ce judeţ se află Sfinxul şi Babele? După ani de procese, magistrații au dat verdictul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cum arată fratele lui Denise Rifai? Puțini știu că celebra prezentatoare nu este singură la părinți

Emoții teribile în Gala Puterea dragostei! Cine a părăsit emisiunea și cine a fost desemnat Favoritul săptămânii! Ce mesaj uluitor a dezvăluit Cutia Pandorei?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies