Atac la o grădiniță din China! Trei persoane au fost ucise prin înjunghiere, iar alte șase au fost rănite. Cine este inculpatul

,
Grădiniță China înjunghiere

Atac la o grădiniță din China! Trei persoane au fost ucise prin înjunghiere, iar alte șase au fost rănite. Cine este inculpatul

[Sursa foto: Twitter]

Trei persoane au fost ucise și alte șase rănite după ce au fost atacate prin înjunghiere, miercuri, la o grădiniță din provincia Jiangxi, din sud-estul Chinei.


In articol:

Un „gangster” care purta o „șapcă și o mască” a asaltat grădinița privată din comitatul Anfu în jurul orei locale 10:00, a precizat poliția, într-un comunicat publicat pe Weibo, rețeaua chineză de tip Twitter.

Suspectul, în vârstă de 48 de ani, este încă în libertate, au adăugat ei.

Un bărbat a omorât trei oameni și a rănit alți șase într-o grădiniță din China

Bărbat înjunghiere China grădiniță

Bărbatul care a omorât trei persoane și a rănit alte șase, într-o grădiniță din China

[Sursa foto: Twitter]

„Organele de securitate publică depun toate eforturile pentru a da de urmă suspectului”, se arată în comunicatul poliției.

Într-o înregistrare video a momentului, împărtășită de publicația de stat Beijing Daily, un ofițer de poliție poate fi văzut transportând un copil mic în brațe către o ambulanță.

Trei persoane ucise și șase rănite grădiniță China

Vârsta victimelor nu a fost, încă, anunțată.

Crimele violente în masă sunt rare în China, dar în ultimii ani a existat un val de înjunghieri în masă.

Acte de înjunghiere care au vizat în mod special elevi de grădiniță și de școală au avut loc în întreaga țară, comise de persoane care, se pare, doresc să se răzbune pe societate.

În aprilie, anul trecut, doi copii au fost uciși și alți 16 răniți când un bărbat înarmat cu un cuțit a intrat într-o grădiniță din sudul Chinei.

Citeste si: Povestea șocantă a unui cuplu hawaiian care a locuit în România. Cei doi au legături cu serviciile secrete ruse, iar acum sunt acuzați că au folosit identitățile unor bebeluși morți

Mai recent, luna trecută, patru persoane au fost rănite în urma unei înjunghieri la un spital din Shanghai, înainte ca atacatorul înarmat cu un cuțit să fie împușcat și imobilizat de poliție.

De asemenea, șase persoane au fost ucise și 14 au fost rănite după ce un bărbat a înjunghiat trecătorii pe o stradă comercială pietonală din orașul Anqing din estul Chinei, în iunie anul trecut.

Sute de copii și adulți, uciși în atacuri cu înjunghiere, în China

În 2020, un agent de securitate al unei școli a rănit cel puțin 39 de persoane prin înjunghiere, la o grădiniță din sudul Chinei.

Citeste si: Ce mesaje tulburătoare a postat pe Facebook autorul atacului din Texas, cu câteva minute înainte să împuște 19 copii: „Voi împușca o școală primară”

China nu permite deținerea de arme de foc private, astfel că majoritatea atacurilor de acest tip sunt comise cu cuțite, explozibili artizanali sau bombe cu benzină. Aproximativ 100 de copii și adulți au fost uciși și sute de persoane au fost rănite în ultimul deceniu în atacuri aparent necoordonate, de tip „lup singuratic”, în care motivul a fost neclar, iar atacatorii, majoritatea bărbați, au fost uciși, și-au pus capăt zilelor sau au fost judecați și executați.

Actele de violență împotriva tinerilor din China au o rezonanță deosebit de puternică din cauza ratei scăzute cronice a natalității din țară, datorată politicilor de control a populației.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Doi soți au fost găsiți spânzurați în curtea casei. Trupurile neînsuflețite au fost găsite de copiii lor

Activista de Mediu Greta Thunberg susține că Sindromul Asperger, o tulburare mintală de tip autist, o ajută în lupta pentru climă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ce pedeapsă a primit bărbatul care a turnat benzină peste fosta soție și apoi i-a dat foc? Moartea cunoscutei vloggerițe, un alt caz șocant de violență domestică

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies