Astăzi, de la 15:00, la Kanal D, Andreea Străvoiu și George Mihai, călătorie de vis pe Coasta de Turcoaz a Turciei, în ediția de colecție "ROventura"

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 iun 2023, 09:47
Foto(10)

George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii "ROventura", ne invită astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D, să ne începem o călătorie extraordinară pe meleagurile Turciei.

George Mihai și Andreea Străvoiu au pregătit două ediții de colecție "ROventura", un adevărat ghid de călătorie pentru cei care în această vară își doresc să descopere comorile turistice ale Turciei. În ediția de astăzi, "ROventura" ne poarta pașii prin "Țara Semilunei" prezentându-ne peisaje fabuloase și experiențe de călătorie unice.

Astăzi, de la 15:00, la Kanal D, Andreea Străvoiu și George Mihai, călătorie de vis pe Coasta de Turcoaz a Turciei

George Mihai este impresionat de căldura cu care turcii își întâmpină oaspeții. Gurmand convins, prezentatorul "ROventura" spune că una dintre destinațiile sale preferate este Idra-Madra, geoparc UNESCO și patria uleiului de măsline.

"Toată zona asta pe care se suprapune și geoparcul UNESCO trăiește cumva de pe urma livezilor de măslini, a uleiului de măsline pe care îl produc aici.

L-am găsit în toate formele, în restaurante, în magazinele de suveniruri, în magazine tradiționale, la pensiune",
 a povestit George Mihai.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Călătorie epică pe Coasta de Turcoaz a Turciei

Turcia poate fi considerată, fără echivoc, paradisul iubitorilor de natură, de soare, de mare iar locuri precum cele pe care le vizităm prin intermediul ”ROventura” precum și cei pe care îi vom cunoaște în imagini sunt de pus în ramă și de păstrat în suflet pentru o viață. 

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”,  Incursiune uimitoare la Iași

George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ne invită astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D, să ne începem o călătorie extraordinară pe meleagurile Turciei.

Citește și: Ediție de colecție "ROventura"! Prima destinație în afara țării – Turcia. Sâmbăta aceasta, Andreea Străvoiu și George Mihai ne prezintă frumusețile inegalabile ale Rivierei turcești

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!