Duminica aceasta, de la ora 14:30, al „Asta-i Romania!”: Tudor Constanda – micul geniu

Duminica aceasta, de ora 14:30, emisiunea „Asta-i Romania!” ne ofera o editie speciala, in care ne prezinta povestea micului geniu, pe numele sau Tudor Constanda.

Pe cat este de mic, pe atat de “mare” si surprinzatoare este povestea lui, iar echipa „Asta-i Romania!” a aflat care este intreaga istorie a micului geniu. La 1 an si 9 luni stia sa numere, la 2 ani si jumatate deja citea, iar la 3 ani invatase singur tabla inmultirii.

Acum, la 4 ani si jumatate, Tudor Constanda isi pune in incurcatura parintii in fiecare zi.  Si asta pentru ca are un coeficeint de inteligenta cu mult peste medie! Baiatul de gradinita, da clasa chiar si unui adult pregatit cand vine vorba de matematica, geografie sau astronomie.

 Lui Tudor ii plac nu doar literele ci si cifrele. Inca de mic, pe cand nici macar nu stia sa vorbeasca, isi arata pasiunea pentru matematica. La 3 ani stia deja table inmultirii, iar acum se relaxaseaza rezolvand fractii, ridicari la putere, radicali si tot felul de probleme care ar pune pe ganduri chiar si un adult.

Din pacate, in Romania, nu exista programe special adaptate nevoilor lor de invatare si nu avem nici macar un singur centru destinat copiilor supradotati.

 Nu pierdeti poveatea misului geniu, duminica, de la 14:30, la Asta-i Romania!”, emisiune prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies