Sari la conținut

Aparitie ciudata la Braila. Un corp foarte luminat, care la un moment dat se divide a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui localnic

Aparitie ciudata la Braila. Un corp foarte luminat, care la un moment dat se divide a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui localnic

Barbatul crede ca este un obiect zburator neidentificat, mai ales ca a vazut cu ochii lui cum pata plutea in curtea casei.

Martorul chiar a incercat sa alunge cu matura obiectele ciudate, dar, culmea acesea nu numai ca nu s-au indepartat, dar erau de neatins, a mai povestit braileanul. Omul vizitat de asa-zisii extraterestri este un stimabil fost pilot. Dupa 30 de ani de experienta, nu-si inchipuia ca emotiile traite in mii de ore de zbor vor fi o nimica toata pe langa ce patimeste de trei nopti incoace. Putin jenat, aviatorul recunoaste ca a incercat sa alunge micile OZN-uri cu matura.

Dintre toate imaginile inexplicabile, una singura cu aratarea ii da fiori domnul Victor: pare sa aiba aripi, insa nu seamana cu o pasare.

Aroape cinci minute, atat spune braileanul ca s-ar fi aratat obiectele ciudate. Desi are un caine si patru pisici, nici un animal nu a avut un comportament ciudat in cele trei nopti stranii. Ba mai mult, in imagini apar doi trecatori. Nu par sa observe nici ei sferele luminoase.

Ca sunt extraterestri sau ca e vorba de o aparitie divina, subiectul e analizat pe toate partile. Barbatul care sustine ca a filmat obiectele zburatoare neidentificate ar vrea sa fie lamurit de un ufolog si vrea sa faca toate demersurile ca imaginile sa ajunga la un specialist.

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net