Andrew Tate și Tristan Tate au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Ce obiect neobișnuit au găsit anchetatorii în vila celor doi frați

Author: Andreea Buinoschi

Andrew Tate și Tristan Tate au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Ce obiect neobișnuit au găsit anchetatorii în vila celor doi frați

Sursa: Instagram

Andrew Tate și Tristan Tate, cei doi frați milionari britanici, au ajuns, din nou, în atenția presei naționale și internaționale, după ce au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Aceștia au fost acuzați de viol și de trafic de persoane.

Andrew Tate și Tristan Tate au fost arestați preventiv pentru 30 de zile,

după ce au petrecut o noapte în arest, fiind acuzați de viol și de trafic de persoane. Anchetatorii au găsit un obiect mai puțin obișnuit în vila lor, în urma perchezițiilor.

Andrew Tate și Tristan Tate au fost arestați preventiv pentru 30 de zile

O noapte au stat frații Tate în Arestul Central, pentru a afla că vor mai sta în spatele gratiilor timp de o lună.

Aceștia au primit, din nou, acuzații grave, iar presa internațională a scris și ea zeci de articole despre cele întâmplate.

Tribunalul București a anunțat arestarea preventivă a acestora, acceptând cererea procurorilor DIICOT în acest sens.

Andrew Tate a declarat că nu este vinovat pentru cele întâmplate și că, de fapt, de vină este sistemul care vrea să îl saboteze, pentru că are bani și succes.

Faima lui Andrew Tate a venit în urma unei eliminări dintr-un show TV, după ce au apărut imagini cu el lovind o femeie, dar și în urma discursurilor instigatoare pe care le face în mediul online.

Citește și: O femeie din Târgu Mureș a fost sechestrată şi agresată de 7 indivizi, înainte de Crăciun. Agresorii ar fi furat mai multe bunuri din casa femeii

Acesta nu ratează nicio ocazie din a-și etala în mediul online mașinile, banii, zborurile cu avioanele private și luxul din viața de zi cu zi, în timp ce învață bărbații cum să facă bani și cum să se poarte cu femeile.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Vila din Pipera a fraților Tate, percheziționată timp de 12 ore

Percheziționarea vilei celor doi frați s-a lăsat cu multe surprize pentru anchetatori. Aceștia au descoperit: mașini de lux, un pistol, bani cash, dar și arme albe, însă ceea ce le-a stârnit uimirea a fost o maimuță confecționată din dolari.

Frații Tate sunt apreciați de multe persoane inclusiv de la noi, deși Andrew a declarat, în urmă cu ceva timp, că femeile sunt singurele vinovate, dacă sunt violate.

Cristian China-Birta, expert în social media, a spus, conform observatornews.ro, că cei doi frați au ales România, deoarece legile „în ceea ce privește exploatarea oamenilor, a femeilor şi traficul de persoane sunt foarte relaxate”.

„A văzut-o naivă”. Cum au reușit Andrew Tate și Tristan Tate să le ademenească pe fete să creeze material pentru adulți. Ajutor important le-ar fi fost chiar o fostă polițistă

Nu doar frații Tate au fost reținuți, ci și o polițistă. Aceasta este un fost subofițer la Secția 7, care chiar ar fi condus rețeaua, potrivit sursei menționate anterior și care ar fi avut o relație cu unul dintre frați.

Citește și: Cine este tânărul care a fost ucis într-un club din Marea Britanie. Criminalul se află în libertate

Polițista este acuzată de complicitate la sechestrarea mai multor tinere pe care le-ar fi obligat să creeze conținut destinat adulților.