Andreea Raicu a fost cucerita de moldoveni: "O tara cu oameni extrem de calzi, blanzi si dornici sa invete cat mai multe"

Andreea Raicu a fost cucerita de moldoveni: O tara cu oameni extrem de calzi, blanzi si dornici sa invete cat mai multe

Andreea Raicu a mers la Chisinau pentru lansarea unui nou proiect. Bruneta a fost din nou placut surprinsa de oamenii din Moldova si s-a declarat extrem de bucuroasa de revenirea la vecini.

Andreea Raicu a mers la Chisinau pentru lansarea unui nou proiect. Bruneta a fost din nou placut surprinsa de oamenii din Moldova si s-a declarat extrem de bucuroasa de revenirea pe meleaguri vecine.

"M-am bucurat sa revin dupa 3 ani intr-un loc in care m-am simtit foarte bine de fiecare data. O tara cu oameni extrem de calzi, blanzi si dornici sa invete cat mai multe.  Exact cu asta m-am intalnit si la cele 2 lansari pe care le-am avut. Am vorbit cu doua comunitati diferite de femei, dar care aveau un lucru in comun: grija pentru sanatate si pentru o viata echilibrata. Am stat ore intregi, am povestit si am raspuns la toate intrebarile. Nici nu am realizat cum a trecut timpul. M-am simtit minunat si am sa revin cu mare placere"
a scris Andreea Raicu pe blogul ei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies