Andreea Marin, operata de urgenta! Primul mesaj de pe patul de spital: vedeta este slabita

Andreea Marin s-a operat recent de urgenta din cauza unor complicatii la coloana.

Vedeta avea de mai mult timp probleme insa a decis in cele din urma sa aleaga varianta cea mai eficienta, dar si cea mai dura pentru a le rezolva: operatia.

"Eu sunt de parere ca e mai bine sa stiu mai din timp, cand pot sa fac ceva. Am vreo 5-6 operatii, facute de nevoie, nu te joci cand e vorba de sanatate. Avem datoria si fata de copiii nostri sa le aratam ca asa trebuie facut", spunea Andreea Marin inainte de interventie.

Se pare ca operatia a fost un real succes iar acum Andreea a transmis primul mesaj de pe patul de spital. Din spusele ei vedeta este slabita, dar se simte bine.

"Sunt bine, voi fi si mai bine si va multumesc pentru gandurile bune, dragii mei, nu va pot raspunde inca individual, de aceea o fac prin acest mesaj, dar ma voi odihni si imi voi recapata forta, promit. 

"Deja zambesc, deci sunt bine. Am scapat de o povara care apasa pe coloana mea si imi ingreuna viata, asa ca de acum … voi zbura. Eu sunt optimista, fiecare pas in directia buna e important, dar nu voi inceta nici sa critic, in spirit constructiv. Doar vorbind liber si obiectiv despre realitate o putem schimba. Sanatate, ca-i mai buna decat toate!", a scris Andreea Marin.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate