Andreea Bănică și soțul ei, succes uriaș pe piața imobliară: "De la o pensiune, am ajuns la un mastodont"

,
Andreea Banica si Lucian Mitrea de ziua artistei

Andreea Banica si Lucian Mitrea, succes in imobiliare

[Sursa foto: Instagram]

Andreea Banica este o fire ambitioasa si muncitoare performand ca si artist, dar si ca om de afaceri impreuna cu sotul ei, Lucian Mitrea.


In articol:

Nu este un secret că artista împreună cu soțul ei se ocupa și de imobiliare, Lucian Mitrea fiind cunoscut că și dezvoltator nu doar că impresar.

Andreea recunoaște că primul apartament pe care și l-a cumpărat a fost după ce a pozat în Playboy și de atunci, ea și soțul ei tot fac investiții în aceasta direcție: "Noi facem de-o viață asta și de foarte mulți ani ne-am focusat pe astfel de business-uri, Lucian construind foarte multe locuințe. Eu i-am zis la un moment dat că aș vrea să facem un hotel, bine, era un vis de-al meu pentru o pensiune. Am zis, noi suntem de aici de la Eforie, toată lumea închiriază, noi nu facem nimic?! De la o pensiune am ajuns la un mastodont, a dezvăluit Andreea Bănică în cadrul unui interviu pentru wownews.

Citeste si: Andreea Bănică, detalii despre relația cu fiica ei: "Dacă înțelege bine, dacă nu o să înghit în sec și merg mai departe!"

Andreea Banica si Lucian Mitrea, succes pe piata imobiliarelor

Cântăreața este o familista fară cusur, fiind foarte atenta la educația celor doi copii, Noah și Sofia. Fiica cea mare se apropie de perioada adolescentei, însă Andreea recunoaște că nu îi este teama de aceasta provocare și vă îmbrățișă pregătită noua etapa din viață fiicei sale.

Lucian Mitrea si Andreea Banica au serbat 15 ani de casnicie

Lucian Mitrea si Andreea Banica au investit intr-un hotel la malul marii

[Sursa foto: Instagram]

Andreea Banica despre relatia cu fiica ei: "Încerc să mențin tot ce e natural și frumos la ea"

Citeste si: Bella Santiago a scăpat porumbelul. Cine este concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities pe care nu vrea să o mai vadă niciodată

"Nu mă sperie că se maturizează. Mă sperie faptul că atunci când îi spun că poate să își strice părul, trebuie să îi spun de multe ori. Ideea e că atunci când îi spun că părul este frumos natural și dacă îl ai așa trebuie să îl menții să ai grijă de el, dacă ai niște unghii frumoase, naturale, ai grijă de ele, nu le pune pe cele false, imense, ca să pari altceva. Încerc să mențin tot ce e natural și frumos la ea, pentru că știu că am un copil frumos, deosebit și e normal să țin așa de ea, cât pot de mult. Mai departe și mai târziu, ea va decide ce-și va face, cum va avea părul, creț, blond, ars, nears. Va trece și ea prin niște experiențe, pentru că așa sunt copiii, așa am fost și eu. Eu, la rândul meu, am trecut prin părul blond ars, cu meșe multe, care mai cădeau pe scenă și tot așa. Așa era atunci. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Damian Drăghici a spus când a putut recunoaște că este țigan: „Am început să folosesc asta în beneficiul meu”

Vicepreședintele Comisiei Europene a descins la București: Jourova susține că a venit să pună la punct Curtea Constituțională | Interviu

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Jador, fotografia care i-a băgat în sperieți pe toți fanii! De ce a fost pus artistul pe perfuzii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies