Andra, surprinsă în alte ipostaze fierbinți, ca cele de pe iahtul lui Bilzerian! Cum s-a pozat alături de Livian

,

Andra Voloș, iubita lui Bogdan Mocanu, a apărut în ipostaze sexy și alături de Livian și Andreea Pirui.

Totul s-a petrecut pe o barcă, iar imaginile au fost și difuzate la TV, în emisiunea "Puterea dragostei".

Andra a fost surprinsă pe iahtul celebrului Dan Bilzerian, cu toate că negase în emisiune că îl cunoaște pe acesta. Ea și Fizz au avut o controversă pe marginea acestui subiect.

Andra are o relație cu Bogdan Mocanu, câștigătorul show-ului "Puterea dragostei" sezonul 1, însă cei doi au început în ultima perioadă să se certe și chiar se pune problema unei despărțiri.

Andra și Mocanu, ceartă în culise

Recent, Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au certat în culise. "Nu ții la imaginea ta", a acuzat-o Mocanu pe Andra, reproșându-i ținutele sexy din emisiune.

Cei doi și-au reproșat unul altuia diverse lucruri. Iată că după ce Jador s-a dat la o parte, lăsându-i cale liberă prietenului său Mocanu cu Andra, relația câștigătorului primului sezon al show-ului "Puterea dragostei" cu frumoasa brunetă scârțâie.

Andra i-a reproșat lui Mocanu că a vorbit cu Ligi în casa "Puterea dragostei" în ciuda faptului că cele două s-au certat de curând. Mocanu, revoltat și gelos, i-a dat de înțeles Andrei că nu este de acord cu ținutele extrem de sexy pe care ea le poartă în timpul filmărilor, considerând că ea atrage, astfel, atenția tuturor băieților din casă.

Citeste si: Andreea Mantea recurge la masuri drastice! "M-am saturat de bataia voastra de joc!" Iata ce avertizari au primit concurentii si ce reactii s-au iscat in platou!

Citeste si: Bianca are operatii ESTETICE? Imaginea cu ea de cand era mai mica a iesit la IVEALA!

Citeste si: De nerecunoscut! Andra Volos, de la "Puterea Dragostei", schimbare radicala de look. Oare lui Mocanu ii place?

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Culita Sterp i-a declarat iubirea fostei sotii! Ce mesaj i-a scris lui Carmen de la Salciua: ''In ciuda a tot ce s-a intamplat...''

Gazul azer ia locul gazului rusesc, în Italia

Culita Sterp i-a declarat iubirea fostei sotii! Ce mesaj i-a scris lui Carmen de la Salciua: ''In ciuda a tot ce s-a intamplat...''

Andreea Mantea recurge la masuri drastice! "M-am saturat de bataia voastra de joc!" Iata ce avertizari au primit concurentii si ce reactii s-au iscat in platou!

Partenerii nostri:

Cookies