Anda Adam, moment de infarct! Făcea un video pe Instagram când i s-a rupt șnurul de la bikini: Ce fac acum, cum intru așa?!"

,
Bravo, ai stil! Celebrities. Anda Adam, moment de infarct la spa

Anda Adam era sa ramana fara bikini la spa

Anda Adam, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities, a trecut printr-un moment mai putin placut.


In articol:

Anda Adam, una din cele mai voluptoase și sexy concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities știe să își puna în evidenta corpul bine lucrat la sala.

Cântăreață povestea în urma cu puțîn timp că este implicata în foarte multe proiecte și abia mai are timp să respire, iar la sala a ajuns să meargă doar noaptea, atunci când este mai liber. Vedeta, însă, nu își neglijează deloc aspectul fizic pentru că pentru un artist acest lucru este esențial, așa că atunci când timpul îi permite, da o fuga la spa pentru a se relaxa. 

Citeste si: Anda Adam a luat decizia printre lacrimi la Bravo, ai stil! Celebrities: "Vreau să plec din această competiție, are ceva personal cu mine!"

Bravo, ai stil! Celebrities. Anda Adam, moment de infarct la spa

Recent, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities s-a filmat în vestiar la unul din cele mai luxoase centre de înfrumusețare, însă, ceea ce nu bănuia, e că atunci când și-a luat costumul de baie, a constatat cu stupoare că îi lipsește un șnur, bucățică de material abia tinandu-se și acoperindu-i zona intima. Anda Adam nu s-a panicat și a filmat mai departe, însă s-a întrebat cum poate rezolva situația: "Am venit și eu la spa, toate bune și frumoase până am constatat că îmi lipsește șiretul din partea stangă.

Ce fac acum, cum intru, îl țîn cu mana?! Bravo, Anda, excelent!"

Cântăreața și concurenta la Bravo, ai stil! Celebrities traversează cea mai frumoasa perioada din viață ei pe toate planurile. Vedeta s-a logodit cu Yosif Eudor Mohaci, un prosper om de afaceri care i-a organizat cea mai frumoasa cerere în căsătorie.

Am început să plâng pentru că m-am emoționat foarte tare și de fericire și pentru că nu mă așteptam să se mai întâmple un astfel de moment în viață în viață mea.

Nu mi-a dat de bănuit nimic că urmează să mă ceara în căsătorie pentru că fiind acolo plecați, eu am stabilit o ședință foto cu un fotograf pentru că acolo sunt zeci de baloane care se ridica în același timp și știam de aceasta locație.

Bravo, ai stil! Celebrities. Anda Adam, inel de logodna de zeci de mii de euro

Citeste si: Exclusiv! Cum arată adevăratul inel de logodnă al Andei Adam. Cântăreața îl scoate rar din seif de teamă să nu îi fie furat

Cum a fost ceruta in casatorie Anda Adam

Cum a reusit iubitul Andei Adam sa ii faca aceasta surpriza

[Sursa foto: Instagram]

Îmi doream

foarte mult să ajung. Sunt pasionata de a face poze. Am stabilit asta. El a luat legătură cu fotograful de acolo. Oricum îmi propusesem să fac niste poze și împreună cu el și singura și au pus tara la cale. Mi-am făcut nebunia și la sfârșit m-au ținut cu spatele, eram pe un leagăn suspendat de o macara pentru că pozele pe care mi le doream foarte tare i le dădusem exemplu fotografului.

Vreau să se fluture trena să se vadă baloanele în spate și au poziționat macaraua că ei să poată aranja în spate tot acest decor, să vina el să pregătească inelul, covorul, eu fiind cu spatele nu am văzut absolut nimic. Era ceva, m-am simțit că int-run film, un vis frumos. Am văzut literele, inelul, m-a luat de la genunchi, nu mă mai țineau picioarele la propriu. Nu mai reușeam să înghit saliva.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Maurice Munteanu, îngenuncheat de styling-ul lui Ruxi la Bravo, ai stil! Celebrities: "Ești dată și tu dracului și ai o ținută splendidissima!"

Primele inculpări în Cazul cursei Ryan Air deturnată în Belarus. 4 oficiali belaruși puși sub acuzare de prucurorii americani

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la...

Maurice Munteanu a votat! Viviana Sposub, cea mai sexy concurentă din istoria celor 7 sezoane Bravo, ai stil! Celebrities

Jurații Bravo, ai stil! Celebrities, în stare de șoc după revolta Adinei Halas! Concurenta, în hohote de plâns și-a strigat nemulțumirea

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies