Anca de la Strehaia nu vrea sub nicio forma sa renunte la Leo, chiar daca au divortat la notar. Femeia s-a dezlantuit la WOWbiz

aseara, cand a vazut-o pe actuala iubita a fostului sot, Loredana Chivu, Anca a luat foc.

Ambitia de a-si aduce acasa barbatul a facut-o sa uite de camerele de filmat. Pasiunea nebuna pentru fostul sot a invrajbit-o atat de tare pe Anca de la Strehaia incat si-a revarsat furia in fata intregii tari, in studioul WOWbiz. Victima a fost Loredana Chivu, blonda de care Leo pare indragostit lulea.

Faptul ca Leo a dus-o pe Loredana in Palatul de la Strehaia a infuriat-o pe Anca.  Speriata de atitudinea Ancai, Loredana Chivu a izbuncit si ea. Anca nu vrea sa accepte ca cel care a luat-o de sotie pe cand era o copila de 13 ani ii intoarce acum spatele si nu vrea sa mai auda de ea.

In fata legilor etniei rome, certificatul de divort nu are nicio valoare. Ca o fiara, Anca este gata sa-si ia barbatul inapoi la Strehaia dar Leo pare sa fi uitat definitiv de legamantul facut Ancai, pe cand s-au logodit. Nu vrea sa mai stie nici de ea, nici de obiceiurile de la Strehaia. Masini, case, promisiunile unui vieti luxoase, orice pare dispus sa-i ofere Loredanei Chivu, doar sa fie cu el.

Va ramane Loredana Chivu cu Leo de la Strehaia?! Finalul acestei telenovele pare  a fi inca departe.

##VIDEO139430##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate