Anamaria Prodan și-a lansat cartea, în care face dezvăluiri despre căsnicia ei. Impresara i-a dedicat un capitol întreg lui Laurențiu Reghecampf. „Sunt lucruri urâte!”

,
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și-a lansat cartea, în care face dezvăluiri despre Laurențiu Reghecampf.

[Sursa foto: Facebook]

Anamaria Prodan și-a lansat două cărți, iar într-una din ele a vorbit și despre mariajul eșuat cu Laurențiu Reghecamp.


In articol:

Anamaria Prodan a lansat sâmbătă două cărți, una despre cariera și viața ei și o altă carte despre mama ei, regretata Ionela Prodan. În cadrul evenimentului, impresara i-a adresat un mesaj lui Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a lansat sâmbătă două cărți.

[Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan]

Citeste si: Relația neștiută dintre Sebastian Chitoșcă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce legătură are fotbalistul cu întreaga familie

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf 

Anamaria Prodan trece prin cea mai neagră perioadă din viața sa, după ce soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a depus actele de divorț și și-a refăcut viața, însă impresara nu lasă problemele să o pună la pământ.

Fiica Ionelei Prodan a fost sâmbătă gazda evenimentului în care și-a lansat cele două cărți:   ”Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanță orișiunde”, dar și  ”Cântecul vieții mele”, cea din urma fiind cartea vieții Ionelei Prodan.

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a lansat două cărți, una despre cariera și viața ei și o altă carte despre mama ei, regretata Ionela Prodan.

[Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan]

Impresara este foarte afectată de divorțul cu Laurențiu Reghecampf, care se află în derulare.

Citeste si: Anamaria Prodan răbufneşte! Mesajul impresarei pentru fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf: "E firesc să fie frustrată"

Anamaria a decis să îi dedice lui Laurențiu Reghecamp un capitol întreg în cartea Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanță orișiunde”, pentru că au trăit o poveste de dragoste extrem de frumoasă.

Impresara a dezvăluit că orice s-ar întâmpla, mereu o să îl ajute pe Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan la lansarea cărților ”Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanță orișiunde” și  ”Cântecul vieții mele”.

[Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan]

„În această carte sunt începuturile mele, capitolul cel mai frumos din această carte îi este dedicat fostului meu soț, este un omagiu adus lui, adus iubirii în care eu am crezut foarte tare și este o mulțumire pentru că mi-a dăruit un copil. Eu întotdeauna o să-i fiu lui alături, el știa asta, dacă-mi va cere ajutorul eu și copiii mei o să-l ridicăm.

Până am reușit să înțelegem exact despre ce este vorba și să nu cerem mai mult decât ceea ce se poate, da, am fost siderați toți, sunt lucruri urâte pe care eu și copiii mei am decis să le îngropăm. L-am uitat, eu am învățat să iert.

Este normal să lupți, pentru copiii mei și pentru fostul soț să încerc să-l salvez până în ultima secundă.

Să-l salvez la modul să nu-și piardă absolut toată demnitatea și toată mândria. Nu s-a putut, fiecare merge pe drumul lui, fiecare alege ce coloana vertebrală să aibă și ce demnitate să aibă.

Eu știam și am știut din totdeauna, doar că eu sunt Anamaria Prodan, sunt unică și trebuie întotdeauna să-mi duc lucrurile la capăt perfect. Eu voi pleda până la final pentru noțiunea de familie, pentru demnitate, iubire și respect. Iubirea este ceva superb, un sentiment care te înalță, trebuie să înțelegi iubirea”, a spus sexy-impresara.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Corina Caciuc a "disparut" de pe Instagram. Ce s-a întâmplat cu contul de socializare al iubitei lui Laurențiu Reghecampf

Organizaţia Stat Islamic, atac sângeros în nordul Irakului - mai mulți soldați au fost uciși

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Mesajul lui Laurențiu Reghecampf după ce și-a închis contul de Instagram: "Va veni un moment când trebuie să decizi!"

Cătălin Botezatu, declarație acidă despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce spune despre viața amoroasă a impresarei: „Nu duce lipsă de bărbați!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies