Ambulanta neagra in Bucuresti: o femeie, batuta intr-o ambulanta la Gara de Nord! Oamenii suspectau ca vrea sa le fure copiii

Scandal la Gara de Nord din Capitala in noaptea trecuta.

Zeci de barbati si femei au atacat o ambulanta in care se afla o scriitoare din Braila, crezand ca au de-a face cu celebra ambulanta neagra.

Au inconjurat vehiculul, au reusit sa deschida portiera si au lovit-o in mod repetat pe femeie, pana cand la fata locului au ajuns reprezentantii Politiei.

Femeia nu avea nicio vina: ea derula un proiect cultural denumit "Ambulanta pentru literatura", care presupune un turneu prin tara pentru promovarea unor romane.

Ambulanta respectiva era recent adusa din strainatate, nu era incadrata in niciun sistem de servicii medicale si avea numere provizorii. 

Psihoza ambulantei negre a pornit anul trecut cand pe Facebook au circulat mai multe imagini cu un astfel de autovehicul. Potrivit zvonurilor cu aceasta ambulanta s-ar fi rapit copii de pe strada pentru trafic de organe.

Zvonurile au fost false; masinile respective erau folosite de serviciile speciale si circulau in colana oficiala a presedintelui si premierului Romaniei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate